reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Pewnie was dzisiaj nie doczytam , ale opiszę pokrótce .
W czwartek wieczorem długi spacer i później seks i w nocy skurcze ale koło 4 przeszły więc myślałam że to przepowiadające . Ale od 7 już się zaczęło na dobre , do szpitala pojechałam dopiero o 18 jak miałam skurcze co 5 minut i o 19 przyjęli nas na oddział . A o 1.05 urodziłam sn , niestety z nacieciem krocza . Ból niesamowity ale malutki wynagradza wszystko . Wszyscy w szoku że pierworódka a tak szybko się rozkręciło .
Malutki 3250 g i 54 długo ;)
Gratulacje, jaki słodziak

reklama
Trzymajcie się dziewczynki.
Szkoda, że nie można ominąć tego zjazdu hormonów.

Ja jeszcze dziś przysiadłam do allegro i domówiłam 5 pajacyków i jednego bodziaka na 56/
Bo nie mam wcale z tego rozmiaru a skoro kluska teraz na końcówce ma dopiero 2800 to nawet jakby się 3500 urodziła to i tak na sam początek się przydadzą.
Dobrze zrobiłaś ja żałuję że na 56 mam DOSŁOWNIE 3 pajace z czego aktualnie dwa w praniu... a teszta wszystko poza jednym body 50 jest na 62+ MASAKRA bo teraz na gwałt zamawiam i wydaję kasę którą powinnam mieć całą na szkolne rzeczy dla chłopaków..

Kobietki oby Wam szybko minęły [emoji8][emoji8][emoji8]
IMG_20180901_200205.jpg

Załączniki

• IMG_20180901_200205.jpg
    IMG_20180901_200205.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 404
Ale napisałyscie!!!! Dzień udany ale padam na pysk, boxer ciągnie zmęczenie straszne zaraz was poczytam a w foto macie tort i bankietowki dla naszych córek o jeden z prezentów od kolegi ale bardzo mi się podoba

Załączniki

• DSC_2381.JPG
    DSC_2381.JPG
    876,1 KB · Wyświetleń: 209
  • Messaging1535819389429.jpg
    Messaging1535819389429.jpg
    129,2 KB · Wyświetleń: 210
  • Messaging1535819405752.jpg
    Messaging1535819405752.jpg
    63,2 KB · Wyświetleń: 198
A ja znów puchne , stopy i dłonie. Miałam wziasc klapki do szpitala i nie wezmę , bomstopa nie wchodzi :((( . Dziś hormony tak mi dały popalić od śmiechu w krzyk i płacz. Brzusio boli , trochę jak na @.

reklama
Hej :), ja dzisiaj też mocno aktywnie. Dwa prania, prasowanie, sprzątanie kuchni, zakupy i popołudniu spacer z rodzinką...
Później może jeszcze jakieś S :p
Ale u mnie cisza i nic, absolutnie nic nie zapowiada rozwiązania.
Nie chce przenosić bo oxy mi dać nie mogą i wtedy się pewnie upra na CC :(

Do góry