reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Aniabrz jak samopoczucie, ból ustąpił? Czy wybrałaś się na IP?

Bajdelka piękne torty i ciasteczka :)

Ja też mam jakieś wachania nastrojów :/ Goj, helenka miejmy nadzieje to chwilowe ten baby blues, ale niestety częsta przypadłość.
Mnie też coś puchną stopy na wieczór szczególnie

Hej :), ja dzisiaj też mocno aktywnie. Dwa prania, prasowanie, sprzątanie kuchni, zakupy i popołudniu spacer z rodzinką...
Później może jeszcze jakieś S :p
Ale u mnie cisza i nic, absolutnie nic nie zapowiada rozwiązania.
Nie chce przenosić bo oxy mi dać nie mogą i wtedy się pewnie upra na CC :(
A na kiedy u Ciebie?

Ale mi smaka narobiłaś [emoji16]
to dziewczynki pewnie zadowolone ?? [emoji6]to teraz się trzeba udać na zasłużony odpoczynek.

Powiem Wam dziewczyny, że po tym lezeniu jestem bardziej zmęczona niż po całym dniu latania, sprzątania i gotowania....

Trzymam kciuki, żeby to obniżenie nastroju szybko Wam minelo!
Panny zadowolone mega, jutro kolejny tort dla babć i dziadków i wkoncu od pn szkoła

reklama
A chciałabyś już..

Ja nie chce jeszcze.. A też mnie dziś boli.. zwłaszcza w krzyżu..
Nie, nie musi być już. Może siedzieć do tego 13 :) tylko chodzi mi o to że ja jestem po cc. Jak się nie urodzi do terminu lub parę dni po to pewnie mnie potna znowu. A chciałabym chociaż spróbować urodzić SN. Oksytocyny mi nie dadzą bo jestem po cc, może ewentualnie jakiś cewnik...
No ale nie zamartwiam się, co ma byz to będzie :) jest jeszcze prawie 2 tygodnie ;)

Do góry