oluchapoducha
Fanka BB :)
aniabrz na kiedy termin? Ja zaraz będę czlapac na 4 piętro... mój mąż prowadzi jak wariat zaraz zwymiotuję... szarpie, gwałtownie hamuje :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A na kiedy Ty miałaś termin tak w ogole ?Dziewczyny bardzo dziękuję wszystkim za gratulacje Ja dzisiaj odpoczywam , dochodzę do siebie po porodzie, mały tak samo. Jadł kilka razy, a tak to śpi ciągle
Na 9 wrześniaA na kiedy Ty miałaś termin tak w ogole ?
Widzisz, a tak się przejmowalas że nie masz żadnych objawów zbliżającego się porodu, a tu tak wszystko szybko poszlo [emoji4]Super, że już masz to za sobą [emoji4]Dziewczyny bardzo dziękuję wszystkim za gratulacje Ja dzisiaj odpoczywam , dochodzę do siebie po porodzie, mały tak samo. Jadł kilka razy, a tak to śpi ciągle
20 wrzesien. Juz mamy donoszona ciaze....aniabrz na kiedy termin? Ja zaraz będę czlapac na 4 piętro... mój mąż prowadzi jak wariat zaraz zwymiotuję... szarpie, gwałtownie hamuje :/
Fajnie by było żeby u mnie takie przejmowanie żadnych objawow , obróciło w szybki poród [emoji16]Widzisz, a tak się przejmowalas że nie masz żadnych objawów zbliżającego się porodu, a tu tak wszystko szybko poszlo [emoji4]Super, że już masz to za sobą [emoji4]
bardzo boli to nacięcie??
Ja miałam zrobione w trakcie skurczu to nawet nie poczułam Pani doktor podziwiała moja szyjke , mówiła że dawno nie widziała takiej ładnej szyjki po porodzie SNWidzisz, a tak się przejmowalas że nie masz żadnych objawów zbliżającego się porodu, a tu tak wszystko szybko poszlo [emoji4]Super, że już masz to za sobą [emoji4]
bardzo boli to nacięcie??