helenka_22
Fanka BB :)
Goj uśmiechnij sie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Goj uśmiechnij sie
Jak mąż ogarnie normalną sesję bo telefonem to mnie w...irytuje.Goj uśmiechnij sie
Goj Ty też masz się czym pochwalić widzę [emoji16] super zdjęcie. Dziewczyny Gosia się tak skupiła specjalnie, żeby więcej mleka wyleciało [emoji23]
Dobrze że tylko mlekaGoj Ty też masz się czym pochwalić widzę [emoji16] super zdjęcie. Dziewczyny Gosia się tak skupiła specjalnie, żeby więcej mleka wyleciało [emoji23]
Nalesniki cos co moge jesc o kazdej porze dnia i nocy w ciazy.Zachcianki mi po ciąży nie minęły. Chodzi za mną bigos. Naleśnikowy głód zaspokoiłam...
Bo się k..a skupiałam żeby mi ten durny tel. z ręki nie wypadł...
Nalesniki cos co moge jesc o kazdej porze dnia i nocy w ciazy.
Tak jak na poczatku budyn i kawe inke
Bo generalnie mam. Taki blond epizod. Rudy czeka w kolejce i wracam do swoich ciemnych.Jakos sobie ciebie inaczej wyobrazalam
Przede wszystkim ciemne wlosy myslalam ze masz, duzo ciemniejsze w sensie
Co ty?! To taka nietoperka jest kijowa ale dobrze cycki z niej wyjmowaćAle masz sexi wdzianko