reklama
AgulaK82
Fanka BB :)
Kochana wszystko wszystkim ale może podnoszenie czegokolwiek to sobie odpuść bo może nie robisz nic gwałtownie ale żeby czasami łożysko nie zaczęło się odklejać... A to że nie masz oznak to nie znaczy że nie będziesz rodzić bo poród może przyjść znienacka [emoji12]U mnie duuuuzo seksow, duzo chodzenia, duzo sprzatania, duzo zapieprzania nad tym zeby byl porzadek na podworku, sporo jazdy rowerem i codziennie schody no bo na pierwszym mieszkam
Plus podnoszenie niektorych rzeczy ktorych pewnie nie powinnam podnosic. No ale jak chlopa nie ma, synowie za mali to trzeba czasem. Telekinezy nie opanowalam jeszcze.
A porodu nie ma nawet na horyzoncie
Wszystko pozamykaneeeeeeee
AgulaK82
Ja z pierwszym też tydzień przed terminem [emoji6]@Adell1994 to przed terminem się rozpakowałas , super :-) a mówią, że pierworodki to najczęściej przenoszą [emoji14]
Czyli dużo spacerów i dużo sexow i recepta gotowa :-)
AgulaK82
Super [emoji5] A czym czyściłaś kikutek zanim odpadł? Mi doradzono Octanisept [emoji846]ODPADŁ NAM KIKUTEK :-)
Adell1994
To u mnie też wcześniej było dużo i seksu i chodzenia i prac domowych ale jak mały był juz gotowy to myślę że dopiero wtedy te sposoby przyniosły efektyU mnie duuuuzo seksow, duzo chodzenia, duzo sprzatania, duzo zapieprzania nad tym zeby byl porzadek na podworku, sporo jazdy rowerem i codziennie schody no bo na pierwszym mieszkam
Plus podnoszenie niektorych rzeczy ktorych pewnie nie powinnam podnosic. No ale jak chlopa nie ma, synowie za mali to trzeba czasem. Telekinezy nie opanowalam jeszcze.
Ja miałam ujemny a i tak antybol w szpitalu dali...Mam dodatni Gbs i dodatkowego stresa przez to
Chyba że za drzwiami łazienki syrena woła o cycaW pełni rozumiem. Po porodzie kiedy już pójdzie się pierwszy raz pod prysznic to aż się nie chce wychodzić z pod niego[emoji6]
Skurcze?Krzyze mi zaraz rozwali.....
Bo ty to LENIĆ się powinnaś żeby z szoku organizm zaczął rodzić...U mnie duuuuzo seksow, duzo chodzenia, duzo sprzatania, duzo zapieprzania nad tym zeby byl porzadek na podworku, sporo jazdy rowerem i codziennie schody no bo na pierwszym mieszkam
reklama
Gazikami nasączonymi spirytusem raz dziennie. Nie pie...rzyłam się z mydełkiem 6x na dobę i innymi pierdołami. Klasyka rulez.Super [emoji5] A czym czyściłaś kikutek zanim odpadł? Mi doradzono Octanisept [emoji846]