reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
U mnie duuuuzo seksow, duzo chodzenia, duzo sprzatania, duzo zapieprzania nad tym zeby byl porzadek na podworku, sporo jazdy rowerem i codziennie schody no bo na pierwszym mieszkam ;)
Plus podnoszenie niektorych rzeczy ktorych pewnie nie powinnam podnosic. No ale jak chlopa nie ma, synowie za mali to trzeba czasem. Telekinezy nie opanowalam jeszcze.
A porodu nie ma nawet na horyzoncie o_O
Wszystko pozamykaneeeeeeee
Kochana wszystko wszystkim ale może podnoszenie czegokolwiek to sobie odpuść bo może nie robisz nic gwałtownie ale żeby czasami łożysko nie zaczęło się odklejać... A to że nie masz oznak to nie znaczy że nie będziesz rodzić bo poród może przyjść znienacka [emoji12]

U mnie duuuuzo seksow, duzo chodzenia, duzo sprzatania, duzo zapieprzania nad tym zeby byl porzadek na podworku, sporo jazdy rowerem i codziennie schody no bo na pierwszym mieszkam ;)
Plus podnoszenie niektorych rzeczy ktorych pewnie nie powinnam podnosic. No ale jak chlopa nie ma, synowie za mali to trzeba czasem. Telekinezy nie opanowalam jeszcze.
To u mnie też wcześniej było dużo i seksu i chodzenia i prac domowych ale jak mały był juz gotowy to myślę że dopiero wtedy te sposoby przyniosły efekty :)

Bo ty to LENIĆ się powinnaś żeby z szoku organizm zaczął rodzić... :)

reklama
Do góry