helenka_22
Fanka BB :)
Mnie szycie na maszynie do 18 po poludniuDo Biedronki idź mnie pomogło.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie szycie na maszynie do 18 po poludniuDo Biedronki idź mnie pomogło.
Jaki słodziak!! Śliczny!!Pewnie was dzisiaj nie doczytam , ale opiszę pokrótce .
W czwartek wieczorem długi spacer i później seks i w nocy skurcze ale koło 4 przeszły więc myślałam że to przepowiadające . Ale od 7 już się zaczęło na dobre , do szpitala pojechałam dopiero o 18 jak miałam skurcze co 5 minut i o 19 przyjęli nas na oddział . A o 1.05 urodziłam sn , niestety z nacieciem krocza . Ból niesamowity ale malutki wynagradza wszystko . Wszyscy w szoku że pierworódka a tak szybko się rozkręciło .
Malutki 3250 g i 54 długo
To ja biedre będę omijać szerokim łukiem [emoji23]Do Biedronki idź mnie pomogło.
Kurde biedronka niedaleko. Ale moj dzis na 2 zmiane idzie w pon ma wolne to moze by juz Kuba ruszył na swiat.Do Biedronki idź mnie pomogło.
Nie ogarniam szycia na maszynieMnie szycie na maszynie do 18 po poludniu
A proste jak konstrukcja gwozdziaNie ogarniam szycia na maszynie
Wydaje mi sie to strasznie skomplikowane
Moja mama mówi to samo ale wydaje mi sie ze potrzeba do tego cierpliwosci. A tutaj mamy problemA proste jak konstrukcja gwozdzia
My w planach mieliśmy dziś długi spacer.
Adell gwiazdo wszystkiego dobrego ! Maluch jest cudowny
A ja od wczoraj skurcze przepowiadające. Konkretnie zaczynające się u góry brzucha i kończące się w okolicy pochwy. Ale nie wierzę im i się nie nakręcam. Jedyne co to rano złapałam dola. Mam taki zwis z brzucha , wygląda to paskudnie. I nawet ubrać się nie ma w co. Jak założę spodnie i sweter to wyglądam szczuplo, normalnie , a jak sukienkę to jak słoń [emoji23][emoji23][emoji23] mężowi zabrałam podkoszulkę i śmigam w niej po dworzu. Grabie sobie powoli śmieci z podwórka , a mężu nosi resztę drewna.
Wyspałam się niby. W nocy pobolewal brzuch , ale spałam od 22 do 9 , to kawał czasu !!!
Dom czysty , ogarnięty to można korzystać z pogody. Super byłoby urodzić przy takich temperaturach bo i z dzidzia będziemy śmigać na spacery
Też tak robię ale mieszczę się w jedną [emoji23][emoji23][emoji23]Ja to podciągamy spódnice za pępek. Jest wygodnie i luźno. Wyglądam trochę jak Obelix ale kurczę to 9 miesiąc ciazy w końcu