reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Pewnie was dzisiaj nie doczytam , ale opiszę pokrótce .
W czwartek wieczorem długi spacer i później seks i w nocy skurcze ale koło 4 przeszły więc myślałam że to przepowiadające . Ale od 7 już się zaczęło na dobre , do szpitala pojechałam dopiero o 18 jak miałam skurcze co 5 minut i o 19 przyjęli nas na oddział . A o 1.05 urodziłam sn , niestety z nacieciem krocza . Ból niesamowity ale malutki wynagradza wszystko . Wszyscy w szoku że pierworódka a tak szybko się rozkręciło .
Malutki 3250 g i 54 długo ;)
Jaki słodziak!! Śliczny!!

dziś jedziemy w gosci i trzeba będzie wejsc na 4 piętro, może coś to da....
Ja mam jakieś wachania nastroju :( smuce się jakoś, przeżywam córki przedszkole, jak sobie poradzi i że pusto będzie w domu... dopóki mały się nie pojawi

My w planach mieliśmy dziś długi spacer.
Adell gwiazdo wszystkiego dobrego ! Maluch jest cudowny :)

A ja od wczoraj skurcze przepowiadające. Konkretnie zaczynające się u góry brzucha i kończące się w okolicy pochwy. Ale nie wierzę im i się nie nakręcam. Jedyne co to rano złapałam dola. Mam taki zwis z brzucha , wygląda to paskudnie. I nawet ubrać się nie ma w co. Jak założę spodnie i sweter to wyglądam szczuplo, normalnie , a jak sukienkę to jak słoń [emoji23][emoji23][emoji23] mężowi zabrałam podkoszulkę i śmigam w niej po dworzu. Grabie sobie powoli śmieci z podwórka , a mężu nosi resztę drewna.
Wyspałam się niby. W nocy pobolewal brzuch , ale spałam od 22 do 9 , to kawał czasu !!!

Dom czysty , ogarnięty to można korzystać z pogody. Super byłoby urodzić przy takich temperaturach bo i z dzidzia będziemy śmigać na spacery :)

Ja to podciągamy spódnice za pępek. Jest wygodnie i luźno. Wyglądam trochę jak Obelix ale kurczę to 9 miesiąc ciazy w końcu :)

reklama
Do góry