reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny ja właśnie jem śniadanie i niedługo jadę na KTG.

@martabunia cała noc mi się śniło że piszesz relacje z porodu, szykuj się tam :D

@Paulamamula może to już :) na kiedy termin masz?

@KINDERBUENOO88 mnie się wydaje że do końca człowiek jest nieprzygotowany na dziecko. Później się rodzi i jakoś się tak naturalnie wpada w te trybiki :) będzie dobrze a Ty będziesz cudowna mamą, nie martw się :*

Ja kupilam i bardzo polecam te ksiazke. Jest napisana bardzo prosto i przejrzyscie. Tez myslalam, zeby cos jeszcze dobrac, ale w koncu kupilam tylko to. Juulsa "jak byc mezem i ojcem" wypozyczylam z biblioteki. Maz czyta ;)

To super.. też czytałam.. mojego niestety nie dało się namówić.. :(
Ja chce kupić.. dodaj mi skrzydeł. Jak rozwijać h dzieci motywację wewnętrzną.. Ale to dla starszaka.. ;) natuli ma fajne książki..

@martabunia cała noc mi się śniło że piszesz relacje z porodu, szykuj się tam :D

@KINDERBUENOO88 mnie się wydaje że do końca człowiek jest nieprzygotowany na dziecko. Później się rodzi i jakoś się tak naturalnie wpada w te trybiki :) będzie dobrze a Ty będziesz cudowna mamą, nie martw się :*
Też tak myślę... Ja w ogóle chyba nie do końca jeszcze wierzę w to że mały jest na świecie.... a i tak z automatu niemal niektóre czynności

W ogóle nie pomagasz ehhh myślałam że na początku nie wolno aż tak często przystawiac aby nie mieć nawału a za rzadko jak będzie spać 5godz to też lepiej nie bo mleka nie będzie jejku nie znam się na tym, nie chciałabym aby dziecko zrobiło sobie z cycka smoczka i żeby zasypialo przy nim bo nic wtedy nie zrobię w domu i będę zmuszona zrezygnował bo nikt mi nie pomoże ani nie odbierze dzieci z placówki
To zależy od dziecka.. nie zrobisz z niego robota.. zobaczysz jaki egzemplarz ci się trafi..nawal nie jest czymś złym, a naturalnym regulowanie organizmu.

Ostatnia edycja:
reklama
No to trzymam kciuki.
Dziękuję :rolleyes:

Termin na 7 go mam.

Do góry