reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Kinderbueno do Gdyni się nie wybierasz? Ja się zastanawiam czy dam radę się wybrać autobusem do tego dermatologa :/ ledwo łażę. Mama7 ja przy mojej 3.5 latce też sobie nie poleżę. Ciągle wymaga uwagi i ciekawie zorganizowanego czasu.... poniekąd się cieszę że rozpoczyna przedszkole, przynajmniej będzie miała się z kim bawić ;)
Ja swojemu też się staram jakoś zorganizować czas.. I wydzwaniam po sąsiadach którą dziecko wypuści do zabawy na plac..
Przedszkole to dobre godziny ma, przynajmniej u nas to było 7-17..
Ja czekam na plan szkolny i wiem że będzie 3 zmiana.. nie wiem czy przed lekcjami będę go posylac na świetlicę.. wolałabym świetlicę po lekcjach.. ech.. zobaczymy.. więcej się stresuje jego szkołą niż swoim porodem, ale to już wiecie;)
Z młodym mam ten komfort -teściów 2 kroki, i jakby się zaczęło to oni go przejmują, a mąż że mną.. Ale jak będzie.. oni chcą jeszcze na wieś na kilka dni jechać, a ja im zabronić nie mogę.. najwyżej m zostanie z młodym i sama będę rodzić.

Bajderka A twoje dziewczyny już duże pisałaś, nie ogarną się same? W sensie szkół? Bo młodego rozumiem ktoś ci pomoże?

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. Dziś o 11.18 na świat w 37 tygodniu przyszła Zosia. Waży 3070, 54 cm dluga . Nie chcieli już dłużej czekać z tą skacząca cholestazą i zrobili na szybko CC .
Gratulacje.. to już 3 dziecko z 27;) ale pierwsza dziewczynka.. ładne wymiary jak na ten tydzień.. niech się chowa zdrowo..

reklama
Do góry