Gratulacje kolejna mamuśka zamiast wrześniowe są sierpnioweHej dziewczyny. Dziś o 11.18 na świat w 37 tygodniu przyszła Zosia. Waży 3070, 54 cm dluga . Nie chcieli już dłużej czekać z tą skacząca cholestazą i zrobili na szybko CC .
reklama
Inka90
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji2]Hej dziewczyny. Dziś o 11.18 na świat w 37 tygodniu przyszła Zosia. Waży 3070, 54 cm dluga . Nie chcieli już dłużej czekać z tą skacząca cholestazą i zrobili na szybko CC .
Mama7
Nie już panny lew do 23Chloe tego nie wiem czy będzie mogła wziasc , nie dopytalam jeszcze w razie co :/ seremida dzięki za odp. no fajnie się złożyło że goj i Ania w tym samym dniu urodziły. To chyba lew znak zodiaku chłopcy są?
U
użytkownik 180176
Gość
Czuje ,że będą się na tym forum sypały teraz same gratulacje
Ja się właśnie szykuje do lekarza i mam nadzieję że jeszcze w tym tygodniu też się wypruje dam znaka późniejCzuje ,że będą się na tym forum sypały teraz same gratulacje
Mama7
Ja swojemu też się staram jakoś zorganizować czas.. I wydzwaniam po sąsiadach którą dziecko wypuści do zabawy na plac..Kinderbueno do Gdyni się nie wybierasz? Ja się zastanawiam czy dam radę się wybrać autobusem do tego dermatologa :/ ledwo łażę. Mama7 ja przy mojej 3.5 latce też sobie nie poleżę. Ciągle wymaga uwagi i ciekawie zorganizowanego czasu.... poniekąd się cieszę że rozpoczyna przedszkole, przynajmniej będzie miała się z kim bawić
Przedszkole to dobre godziny ma, przynajmniej u nas to było 7-17..
Ja czekam na plan szkolny i wiem że będzie 3 zmiana.. nie wiem czy przed lekcjami będę go posylac na świetlicę.. wolałabym świetlicę po lekcjach.. ech.. zobaczymy.. więcej się stresuje jego szkołą niż swoim porodem, ale to już wiecie
Z młodym mam ten komfort -teściów 2 kroki, i jakby się zaczęło to oni go przejmują, a mąż że mną.. Ale jak będzie.. oni chcą jeszcze na wieś na kilka dni jechać, a ja im zabronić nie mogę.. najwyżej m zostanie z młodym i sama będę rodzić.
Bajderka A twoje dziewczyny już duże pisałaś, nie ogarną się same? W sensie szkół? Bo młodego rozumiem ktoś ci pomoże?
Ostatnia edycja:
Mama7
Pogoda współpracowała z Tobą.. no fakt..Nieee to miało być w ten weekend, ale mój Kamil miał mieć wolny weekend ( i miał ) i postanowiłam, że zostanę z nim bo to już ostatnie podrygi by pobyć sam na sam. Dziś rodzice już wrócili. Trochę mi żal, ale i tak pogody nie mieli...
Mama7
Gratulacje.. to już 3 dziecko z 27 ale pierwsza dziewczynka.. ładne wymiary jak na ten tydzień.. niech się chowa zdrowo..Hej dziewczyny. Dziś o 11.18 na świat w 37 tygodniu przyszła Zosia. Waży 3070, 54 cm dluga . Nie chcieli już dłużej czekać z tą skacząca cholestazą i zrobili na szybko CC .
reklama
Mama7
Najlepszy termoregulator świata.. CycŚniadanie nr 1)2 ibuprofeny plus elektrolity i młody na cycu.
Chyba trochę zżółkł. No a poza tym już dobrze trzyma temp.