reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny ja właśnie jem śniadanie i niedługo jadę na KTG.

@martabunia cała noc mi się śniło że piszesz relacje z porodu, szykuj się tam :D

@Paulamamula może to już :) na kiedy termin masz?

@KINDERBUENOO88 mnie się wydaje że do końca człowiek jest nieprzygotowany na dziecko. Później się rodzi i jakoś się tak naturalnie wpada w te trybiki :) będzie dobrze a Ty będziesz cudowna mamą, nie martw się :*

Ja kupilam i bardzo polecam te ksiazke. Jest napisana bardzo prosto i przejrzyscie. Tez myslalam, zeby cos jeszcze dobrac, ale w koncu kupilam tylko to. Juulsa "jak byc mezem i ojcem" wypozyczylam z biblioteki. Maz czyta ;)

To super.. też czytałam.. mojego niestety nie dało się namówić.. :(
Ja chce kupić.. dodaj mi skrzydeł. Jak rozwijać h dzieci motywację wewnętrzną.. Ale to dla starszaka.. ;) natuli ma fajne książki..

@martabunia cała noc mi się śniło że piszesz relacje z porodu, szykuj się tam :D

@KINDERBUENOO88 mnie się wydaje że do końca człowiek jest nieprzygotowany na dziecko. Później się rodzi i jakoś się tak naturalnie wpada w te trybiki :) będzie dobrze a Ty będziesz cudowna mamą, nie martw się :*
Też tak myślę... Ja w ogóle chyba nie do końca jeszcze wierzę w to że mały jest na świecie.... a i tak z automatu niemal niektóre czynności

W ogóle nie pomagasz ehhh myślałam że na początku nie wolno aż tak często przystawiac aby nie mieć nawału a za rzadko jak będzie spać 5godz to też lepiej nie bo mleka nie będzie jejku nie znam się na tym, nie chciałabym aby dziecko zrobiło sobie z cycka smoczka i żeby zasypialo przy nim bo nic wtedy nie zrobię w domu i będę zmuszona zrezygnował bo nikt mi nie pomoże ani nie odbierze dzieci z placówki
To zależy od dziecka.. nie zrobisz z niego robota.. zobaczysz jaki egzemplarz ci się trafi..nawal nie jest czymś złym, a naturalnym regulowanie organizmu.

Ostatnia edycja:
reklama
No to trzymam kciuki.
Dziękuję :rolleyes:

Termin na 7 go mam.

Do góry