reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Powiem wam że zazdroszczę wam już dzieci!!! Mnie ta końcówka tak męczy zwłaszcza zgaga i te duszności że nie mam ochoty na nic a jeszcze muszę tyle rzeczy ogarnąć zanim urodze ehhhhj

Jutro kawa u koleżanki w środę wycieczka może jakoś zleci

Powiem wam że zazdroszczę wam już dzieci!!! Mnie ta końcówka tak męczy zwłaszcza zgaga i te duszności że nie mam ochoty na nic a jeszcze muszę tyle rzeczy ogarnąć zanim urodze ehhhhj

Jutro kawa u koleżanki w środę wycieczka może jakoś zleci

A ja mam odwrotnie.
Im więcej porodów tym bardziej się stresuje
I tak jak teraz, prawie dostaje ataku paniki, że to już się dzieje...
Spokojnie chce sobie czekać do tego 26.09 i może jak wszystkie urodzą to będę gotowa bo narazie to jakaś masakra!

Hej [emoji6] Miłosz przyszedł na świat o 17 43. Poród sn, bez interwencji medycznych, bez znieczulenia, bez pekniecia/nacięcia. Wprawdzie nie do wody, ale było cudnie. Bardzo intensywnie, bardzo bolało, ale magicznie. Rodziłam w pozycji kolankowo łokciowej, na materacu, oparta o fotel.
Mały waży 3670 g i mierzy 55 cm. Obwód główki 35 cm. Jest cudownyZobacz załącznik 892361Zobacz załącznik 892362
Brawo mama. Brawo Miłek. :)

Goj chyba Miki podobny do Ciebie ;) była mama was odwiedzić?

Ja to wogóle miałam tak że jeden cycek słabszy/mniej mleka z niego było. i teraz jak sobie nacisnę na sutek to z jednego wyduszę kroplę a z drugiego nic. Nie wiem czemu tak mam.... :(

Chloe ja też się bardzo boje, na myśl o szpitalu to z daleka, i też będę chciała jechać na ostatnią chwilę byleby jak najkrócej tam być. Ja np jestem sama w nocy z 3,5 letnią córką i się martwię jak i kogo poproszę o pomoc w razie jak się zacznie :( pocieszające że 3 września przyjedzie moja mama to już mi ten jeden stres odejdzie z kim zostawię córkę.
Mówią że cały... Kacper:)
Mama była:)

Hej dziewczyny. Dziś o 11.18 na świat w 37 tygodniu przyszła Zosia. Waży 3070, 54 cm dluga . Nie chcieli już dłużej czekać z tą skacząca cholestazą i zrobili na szybko CC .

Załączniki

• 20180827_144229.jpg
    20180827_144229.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 260
reklama
Tak teraz patrzę na godzinę to nie dziś A wczoraj Zosia przyszła na świat. Dziewczyny gratuluję synów. Goj poród w domu he he trochę aż mnie ciarki przeszły . Ania ważne że było cudownie i magicznie mimo bólu. Gratulacje jeszcze raz!

Do góry