D
Deleted member 180961
Gość
Ania, cudowne wiesci, gratulacje! No i maly boski [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiem wam że zazdroszczę wam już dzieci!!! Mnie ta końcówka tak męczy zwłaszcza zgaga i te duszności że nie mam ochoty na nic a jeszcze muszę tyle rzeczy ogarnąć zanim urodze ehhhhj
Jutro kawa u koleżanki w środę wycieczka może jakoś zleci
Zjadlo ze godzinyCo znaczy 1,5??? 1,5godz?czy 1,5ml???
Brawo mama. Brawo Miłek.Hej [emoji6] Miłosz przyszedł na świat o 17 43. Poród sn, bez interwencji medycznych, bez znieczulenia, bez pekniecia/nacięcia. Wprawdzie nie do wody, ale było cudnie. Bardzo intensywnie, bardzo bolało, ale magicznie. Rodziłam w pozycji kolankowo łokciowej, na materacu, oparta o fotel.
Mały waży 3670 g i mierzy 55 cm. Obwód główki 35 cm. Jest cudownyZobacz załącznik 892361Zobacz załącznik 892362
Mówią że cały... KacperGoj chyba Miki podobny do Ciebie była mama was odwiedzić?
Ja to wogóle miałam tak że jeden cycek słabszy/mniej mleka z niego było. i teraz jak sobie nacisnę na sutek to z jednego wyduszę kroplę a z drugiego nic. Nie wiem czemu tak mam....
Chloe ja też się bardzo boje, na myśl o szpitalu to z daleka, i też będę chciała jechać na ostatnią chwilę byleby jak najkrócej tam być. Ja np jestem sama w nocy z 3,5 letnią córką i się martwię jak i kogo poproszę o pomoc w razie jak się zacznie pocieszające że 3 września przyjedzie moja mama to już mi ten jeden stres odejdzie z kim zostawię córkę.
A nie Panny?Chloe tego nie wiem czy będzie mogła wziasc , nie dopytalam jeszcze w razie co :/ seremida dzięki za odp. no fajnie się złożyło że goj i Ania w tym samym dniu urodziły. To chyba lew znak zodiaku chłopcy są?
Ale dziś porodów gratulujemy razem z Mikim. Zdrowo rośnij Zosiu. Cudna mała.Hej dziewczyny. Dziś o 11.18 na świat w 37 tygodniu przyszła Zosia. Waży 3070, 54 cm dluga . Nie chcieli już dłużej czekać z tą skacząca cholestazą i zrobili na szybko CC .