No tak myślałam żebyśmy się któregoś pięknego jesiennego dnia umówiły na kawę ciacho i mleko z cycaGocha, trzymaj sie! Dzisiaj bedziesz tulila Mikusia w ramionach, a my Ci bedziemy zazdroscic, ze masz juz synka przy sobie . Czyli ta kawa na Zbawicielu to bedzie juz z wozkami .
reklama
KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Śliczny synek, niech rośnie zdrowo [emoji4]Poznajcie mojego Leosia
I kolejnych udanych lat w związku my też niedługo pierwsza rocznica ślubu kościelnego.My dzisiaj swietujemy pierwsza rocznice sluburok temu o tej porze moglam jeszcze uciekac
Zlecialo jak jeden dzien, a tu zaraz maluch bedzie z nami!
Milego dnia Dziewczyny, owocnych porodow!
GoJ, nie lepiej jechać już do szpitala?
Ja się coraz bardziej stresuję przez to co piszecie. Normalnie latam do WC sprawdzać czy nie lecą mi wody. GoJ ma chyba termin na 12, ja też,wiec tez ten poród może nadejść szybko. Mówię do Basi z brzuszka, że ma czekać do jutra do przyjazdu do Szczecina. Modlę się o to, aby wytrzymać i drze że strachu jak czuję jakiś ruch w dole brzucha.
Annar05
Jeszcze więcej miłości dla was .... wszystkiego co najlepsze i dużo dużo zdrówkaMy dzisiaj swietujemy pierwsza rocznice slubu [emoji6] rok temu o tej porze moglam jeszcze uciekac [emoji1]
Zlecialo jak jeden dzien, a tu zaraz maluch bedzie z nami!
Milego dnia Dziewczyny, owocnych porodow!
KINDERBUENOO88
Jestem przygnębiona całą tą sytuacją... To już nawet mi obojętne jak on wylezie byle do 4:00 rano był na świecie. Chyba nie mam siły walczyć już o nic. Poród trwa już 29h.
To trzymam kciuki by to było już dziś
KINDERBUENOO88
Poznajcie mojego Leosia
Jaki ładniutki
Naturalnie rodzilas ?
Od 4 rano w sobotę wody mi ciekły więc raczej nie dotrwam do 12.09Goj ale ty masz bole jakies w ogole???
Ty masz termin na 12 z tego co widzialam na upartego mozesz rodzic koniec wrzesnia jak przenosisz..
Wczoraj na porodówce tylko przy pierwszym KTG miałam zapisy skurczy. Cisza trwała do 19:00 gdy wróciłam do domu. Całą noc wybudzały mnie skurcze schemat ich był identyczny. Od 9:20 miałam trzy do pięciu. Schemat i bolesność identyczna. Siedzę w wannie i liczę z kalkulatorem je. Mam właśnie teraz drugi ale jakiś taki słabszy... krótszy. Albo ja już ich nie rejestruję mózgiem tak jak trzeba.
Nie chcę jechać z niczym. Ruchy odczuwam liczę. Antybiotyk i probiotyk z zegarkiem w reku biorę. Liczę skurcze. Z Mikim już wszyscy rozmawialiśmy. Że czekamy na niego. Że jak się nie ogarnie sam to go wyjmą siłą. Że to kiepsko. Że chcemy go ukochać i ucycać. Żeby nie był upartym osłem. Że skoro już wyjął korek to tak czy siak MUSI wyjść że miał czas na myślenie... itp. A on uparcie reaguje wierzganiem tylko.I kolejnych udanych lat w związku my też niedługo pierwsza rocznica ślubu kościelnego.
GoJ, nie lepiej jechać już do szpitala?
Ja się coraz bardziej stresuję przez to co piszecie. Normalnie latam do WC sprawdzać czy nie lecą mi wody. GoJ ma chyba termin na 12, ja też,wiec tez ten poród może nadejść szybko. Mówię do Basi z brzuszka, że ma czekać do jutra do przyjazdu do Szczecina. Modlę się o to, aby wytrzymać i drze że strachu jak czuję jakiś ruch w dole brzucha.
Paulamamula
Uparciuch z niego będzie . Chłop z charakteremNie chcę jechać z niczym. Ruchy odczuwam liczę. Antybiotyk i probiotyk z zegarkiem w reku biorę. Liczę skurcze. Z Mikim już wszyscy rozmawialiśmy. Że czekamy na niego. Że jak się nie ogarnie sam to go wyjmą siłą. Że to kiepsko. Że chcemy go ukochać i ucycać. Żeby nie był upartym osłem. Że skoro już wyjął korek to tak czy siak MUSI wyjść że miał czas na myślenie... itp. A on uparcie reaguje wierzganiem tylko.
reklama
Kolejny... Wszyscy po MATCE mają jazdy! Noszszsz serio Miki to już rekordzista. I niby 3 poród że niby szybciej? Taaa a kto za tą teorię chce w ryj?! Boli mnie już cały brzuch w środku jakby był drapany gryziony i nie dziecko a kamienie tam były...Uparciuch z niego będzie . Chłop z charakterem