d_dream
Fanka BB :)
Ja wlasnie pisalam tez kolezance wyzej jako kontynuacje dyskusji nad tematem .
Aa haha przepraszam! Rozumiem
Jakaś niedospana jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wlasnie pisalam tez kolezance wyzej jako kontynuacje dyskusji nad tematem .
Ja z bodziakiem na początkuBedziecie zakladac sam pajacyk bez niczego pod spodem czy tylko w zestawie z bodziakiem?
Goj ale ty masz bole jakies w ogole???Jestem przygnębiona całą tą sytuacją... To już nawet mi obojętne jak on wylezie byle do 4:00 rano był na świecie. Chyba nie mam siły walczyć już o nic. Poród trwa już 29h.
No ale wody jej już odeszłyGoj ale ty masz bole jakies w ogole???
Ty masz termin na 12 z tego co widzialam na upartego mozesz rodzic koniec wrzesnia jak przenosisz..
TakAle SN???
Ale Ci zazdroszczę. Ja już 30h rodzę i nic kompletnie młody mnie olewa. Leo jest boski...Poznajcie mojego Leosia
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu [emoji256] cieszcie się sobą jak najdłużej , miłego dnia [emoji307]My dzisiaj swietujemy pierwsza rocznice slubu [emoji6] rok temu o tej porze moglam jeszcze uciekac [emoji1]
Zlecialo jak jeden dzien, a tu zaraz maluch bedzie z nami!
Milego dnia Dziewczyny, owocnych porodow!
Ale śliczny [emoji7]Poznajcie mojego Leosia