reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja od kilku dni jestem spuchnięta ciągle, stopy jak banie, w moczu ciała ketonowe 5,0 gdzie norma to 0,5. Gin każe tylko pić, mimo że dwa identyczne wyniki moczu tydzień po tygodniu i picie nie pomogło. Ani drgnęło. Obrzęki miałam ale schodziły, a teraz ani, ani.
W pierwszej ciąży też tak miałam, ale wyniki dobre. Tyle, że 9'dni przed na patologii spędziłam.

Jestem przygnębiona całą tą sytuacją... To już nawet mi obojętne jak on wylezie byle do 4:00 rano był na świecie. Chyba nie mam siły walczyć już o nic. Poród trwa już 29h.
Goj ale ty masz bole jakies w ogole???

Ty masz termin na 12 z tego co widzialam na upartego mozesz rodzic koniec wrzesnia jak przenosisz..

My dzisiaj swietujemy pierwsza rocznice slubu [emoji6] rok temu o tej porze moglam jeszcze uciekac [emoji1]
Zlecialo jak jeden dzien, a tu zaraz maluch bedzie z nami!
Milego dnia Dziewczyny, owocnych porodow! :)
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu [emoji256] cieszcie się sobą jak najdłużej , miłego dnia [emoji307]

reklama
Do góry