reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja czytam Was i tak mnie wzięło, że wzięłam te torbę i się spakowałam :)
Ja mam czas bo we wtorek dopiero zacznę 37 ale już jest- wprawdzie niekompletna bo brakuje mi staników do karmienia. No ale może dziś kupię :)

Tak już myślałam, że wszystko mam a w sumie nie mamy pampersow ! Mam 15 sztuk rozm 1 ( spakowane) i z 20 sztuk rozm 2 i to wszystko :p

reklama
Ja z bodziakiem na początku
Od 4 rano w sobotę wody mi ciekły więc raczej nie dotrwam do 12.09 ;)
Wczoraj na porodówce tylko przy pierwszym KTG miałam zapisy skurczy. Cisza trwała do 19:00 gdy wróciłam do domu. Całą noc wybudzały mnie skurcze schemat ich był identyczny. Od 9:20 miałam trzy do pięciu. Schemat i bolesność identyczna. Siedzę w wannie i liczę z kalkulatorem je. Mam właśnie teraz drugi ale jakiś taki słabszy... krótszy. Albo ja już ich nie rejestruję mózgiem tak jak trzeba.
Nie ma lekko ja tez sie nie nastawiam ze z 3 pojdzie gladko...oby tylko cc uniknac...

Niech Ci Miki po wszystkim wynagrodzi ladnym karmieniem i spokojnym snem :-) :-) :-)

Kolejny... Wszyscy po MATCE mają jazdy! Noszszsz serio Miki to już rekordzista. I niby 3 poród że niby szybciej? Taaa a kto za tą teorię chce w ryj?! Boli mnie już cały brzuch w środku jakby był drapany gryziony i nie dziecko a kamienie tam były...
To tak jak teoria że ciąża to nie choroba.. no niby nie ale w moim przypadku chyba tak..

Mnie pol ciazy "meczyli" zeby byla dziewczynka.
W 25tc okazalo sie ze dziewczynka jednak.
W 29tc inny lekarz tez potwierdzil.
A teraz wiecie co?
Teraz mowia mi "no zeby jednak ten chlopak sie nie urodzil... bo kuzynce z dziadka strony to i owszem"
:confused2:
Albo ze brzuch mam nie taki jak na dziewczynke albo ze dieta typowo chlopieca.
Moze to hormony ale wku*wia mnie takie gadanie.
No jak slowo daje.

Mam wrazenie, ze jakby faktycznie Rysio wyskoczyl to tylko ja i chlop bysmy kochali.
Dla reszty to chyba tragedia porownywalna nie wiem z czym.
Ehhh
Tak se zamarudzilam......
Skąd ja to znam...u nas najgorsza jest teściowa ona tylko chłopaków preferuje...a zapowiada się 4 wnuczka...ja już widzę jej minę to mi niedobrze. A jak słysz€ to najchętniej wogóle mogłabym.jej nie widywać....wstrętny babsztyl

reklama
Ja czytam Was i tak mnie wzięło, że wzięłam te torbę i się spakowałam :)
Ja mam czas bo we wtorek dopiero zacznę 37 ale już jest- wprawdzie niekompletna bo brakuje mi staników do karmienia. No ale może dziś kupię :)

Tak już myślałam, że wszystko mam a w sumie nie mamy pampersow ! Mam 15 sztuk rozm 1 ( spakowane) i z 20 sztuk rozm 2 i to wszystko :p
Z pampersami to chyba najmniejszy problem

Do góry