Mama7
Fanka BB :)
Z bodziakiem na krotkiBedziecie zakladac sam pajacyk bez niczego pod spodem czy tylko w zestawie z bodziakiem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z bodziakiem na krotkiBedziecie zakladac sam pajacyk bez niczego pod spodem czy tylko w zestawie z bodziakiem?
Moja matka tez skomentowala, ze wolalaby wnuczke, bo ma tylko dwie... ja tez chcialam coreczke, ale mam brzuszkowego synka i hopla na jego punkcie . Nikt poza moja matka glupio nie komentowal, bo co tu komentowac. Dziecko to dziecko. Byle bylo zdrowe i dobry mialo charakter . Znam rodzine gdzie jest 5 synow i druga z 5 corkami i co? I nic . Wszyscy juz dorosli.Skąd ja to znam...u nas najgorsza jest teściowa ona tylko chłopaków preferuje...a zapowiada się 4 wnuczka...ja już widzę jej minę to mi niedobrze. A jak słysz€ to najchętniej wogóle mogłabym.jej nie widywać....wstrętny babsztyl
A co za różnica jaka płeć. Nie rozumiem takiego podejścia.Moja matka tez skomentowala, ze wolalaby wnuczke, bo ma tylko dwie... ja tez chcialam coreczke, ale mam brzuszkowego synka i hopla na jego punkcie . Nikt poza moja matka glupio nie komentowal, bo co tu komentowac. Dziecko to dziecko. Byle bylo zdrowe i dobry mialo charakter . Znam rodzine gdzie jest 5 synow i druga z 5 corkami i co? I nic . Wszyscy juz dorosli.
A co za różnica w czym noworodek śpi czy sra?? Serio?Ale po co to sie brac za komentowanie w ogole?
Co mi po tym gdybaniu? Ma mi sie lepiej zrobic czy moze powinnam zaczac im plakac i mowic ze tragedia?
Matko kochana. No musiala bym wymienic ciuszki na chlopiece i posciel tez.
Ale za dwa tygodnie rodze a mi teraz chrzania bez sensu
Gratuluję ślicznego synka!!!Dziewczyny melduję że o 22:20 przyszedł na świat mój synuś Leoś. Poród SN, waga wbrew przewidywaniom z usg 3150 a nie około 4000 jutro wrzucę fotki i napisze cos więcej bo jestem padnięta
U mnie tak samo. Główka z prawej pod żebrami.Grill byl ostatecznie w piatek na obiad. Wiec chlop zadowolony.
Pogoda zbyt niepewna byla, poza tym wiatr mocno wial. Na 16:00 przyjechali koledzy a na 18:00 dziadkowie.
Wiec kawa i ciacho w domu bylo.
Mlodszy mial swieto, 5 lat.
Tzn tak formalnie ma jutro bo on z 27 sierpnia0
Co fikniecia to glowka caly czas na posterunku z prawej strony pod zebrami
Wszystkiego, co najlepsze dla was!My dzisiaj swietujemy pierwsza rocznice slubu [emoji6] rok temu o tej porze moglam jeszcze uciekac [emoji1]
Zlecialo jak jeden dzien, a tu zaraz maluch bedzie z nami!
Milego dnia Dziewczyny, owocnych porodow!
Trzymam kciuki, żeby się rozkręciło i Miki przestał być takim uparciuchemNie chcę jechać z niczym. Ruchy odczuwam liczę. Antybiotyk i probiotyk z zegarkiem w reku biorę. Liczę skurcze. Z Mikim już wszyscy rozmawialiśmy. Że czekamy na niego. Że jak się nie ogarnie sam to go wyjmą siłą. Że to kiepsko. Że chcemy go ukochać i ucycać. Żeby nie był upartym osłem. Że skoro już wyjął korek to tak czy siak MUSI wyjść że miał czas na myślenie... itp. A on uparcie reaguje wierzganiem tylko.
Wiesz co złośliwość ludzka mimo wszystko CIĄGLE mnie zadziwia...No widzisz jest roznica
Nie masz prawa sie cieszyc z wyprawki za bardzo bo zaraz ktos mily wyskoczy ze moze jednak trzeba bedzie ja wymieniac
Hahaha
Już nawet nie dziękuję...Dzień dobry Gratuluję ślicznego synka!!!U mnie tak samo. Główka z prawej pod żebrami.Wszystkiego, co najlepsze dla was!Trzymam kciuki, żeby się rozkręciło i Miki przestał być takim uparciuchem
Do mnie dzisiaj mama z babcią przyjeżdżają. Trochę czasu razem spędzimy
GratulacjePoznajcie mojego Leosia
Dlatego jestem aspołecznaAno, lepiej nie bedzie