reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja w torbie mam rożek , ciuszki , sudocrem , octenisept ( zamienię go w domu na zwykły spirytus z apteki) smoczek , ale nie wiem czy będzie potrzebny, Pampersy , ręczniczek , chusteczki , płatki i patyczki higieniczne. Chyba wszystko.

Nic mi to nie mówi poza pewną stałą...
No właśnie takie te skurcze bez sensu. Niby regularne, ale nieregularne. A kij z tym. Puszcze sobie Peaky Blinders, niech mnie Cillian Murphy z Tomem Hardym ukolysza do snu [emoji14]

Ja z kosmetyków dla dziecka mam sól fizjologiczna, linomag maść i olejek migdałowy. Wsio. Aaaaa no i szare mydło w razie czego.

Aaaa a w torbie dla Miłka mam pieluszki jednorazowe, 5 pieluch tetrowych i jedna bambusowa, ciuszki, płatki kosmetyczne, szare mydło, miseczke i linomag.

Dziewczyny podpowiedzcie mi proszę jakie kupiłyście kosmetyki maleństwom. I ile czego zabieracie do szpitala? [emoji6]
Dzięki z góry!
mam kosmetyki z beabydream i hipp bo ponoć są najmniej nafaszerowanw chemia. do szpitala biore krem do pupy sol fizjologiczna i chusteczki z dady- te z maja ponoc malo chemi

reklama
Do góry