Pueluchy tetra i pampki ciuszki sudocrem chustki recznik szczotka do włosów chyba tyle..Gocha a co pakujesz w torbę małemu?
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pueluchy tetra i pampki ciuszki sudocrem chustki recznik szczotka do włosów chyba tyle..Gocha a co pakujesz w torbę małemu?
Piękne zdjęciaMam i ja
Jutro rano podjadę na szybkie zakupy i robię
Wszyscy mili. Tylko moim zdaniem jadą na tym żeby miec jak najwiecej porodow.. starali sie. Odpowiadali na pytania i ogolnie poza tym ze USG nie zrobili to chyba ok.Goj a jak personel na madalinskiego oceniasz z dziś? Ja ciągle się miotam który szpital mam wybrać :/
Czemu nie zrobili USG?Wszyscy mili. Tylko moim zdaniem jadą na tym żeby miec jak najwiecej porodow.. starali sie. Odpowiadali na pytania i ogolnie poza tym ze USG nie zrobili to chyba ok.
Ty idź spać odpocznij wyłącz telefon !!!Wszyscy mili. Tylko moim zdaniem jadą na tym żeby miec jak najwiecej porodow.. starali sie. Odpowiadali na pytania i ogolnie poza tym ze USG nie zrobili to chyba ok.
Ja chustki do pupy lubię firmy pampers bo są mocno mokre, a te tańsze nie firmowe za suche. Natomiast pieluchy kupuje nie firmowe z Lidla czy rossmana.
Bardzo ladne ale modelka pierwsza klasa. Super usta a czym pstrykasz, jakim aparatem?Nie padalo wiec skorzystalam i go wyciaglam do ogrodka.
Popstrykal z 10 minut a ja sobie wieczorem je w PSie obrobilam co sie nadalo
Za jakies 2-3 tyg juz bedzie kluska na swiecie wiec to byl naprawde ostatni dzwonek
Ja kosmetyki mam z hippaO tak! Pieluchy tez kupuje z lidla. Są spoko!
Ja tez postawiłam na Baby dream i trochę bambino. Zobaczę co dalej. Spakuje torbę do końca i będę wiedziała na czym stoję. A jakie ubranka bierzecie?