Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic mi to nie mówi poza pewną stałą...No i nie wiem jak to interpretować. Chyba nijak.Zobacz załącznik 891787
Nie. Pilnuje mnie i skurczy i tego co się będzie działo...Właśnie GoJ mąż pojechał na te morze???
No dziś w nocy ale póki co odpadło bo chce byc przy mnie i zawieźć na porodowke i ew. poczekać na narodziny mlodegoGoj do szpitala masz nie daleko to się nie denerwuj, lepiej w domu pobyć. Mąż jest z Tobą? Kiedy nad te morze mieli jechać? Bajadelka dzięki za przepis, wykorzystam na jakaś okazję teraz nie będę się już objadać
Trzy rodziły i co??? Nic.A doczytałam czyli nuda żadna nie rodzi Mo może w nocy także zobaczymy jutro
Ja już zmęczona przyjechała siostra męża i dziewczyny uradowane, pogadalysmy, wypilam piwo 0% i leżę
Miłego wieczoru