D
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też podudzie. Ja nacieramy kostka rosołowa rozrobioną w oliwie i później na to czosnek . Marynuje z 3 h w lodówce i ładuje do piekarnikaHej. Wkurzyły mnie wczoraj te pomieszane strony, mam wrażenie, że połowę postów pominęłam :/
@kasiaczek89pl gratulacje!sliczny chłopiec, ale bylas incognito
U mnie katar lepiej...ale przeszło na gardło i tak chyrlam i smarkam i się zastanawiam, czy taki wysiłek nie skróci mi szyjki czy tam nie zrobi rozwarcia?
Ale poprasowalam wczoraj pierwsza partię! Prasowałam z 3 godz, myślałam, że mi plecy odpadną. Na wieczór wstawiłam kolejną część,mój S.specjalnie nie spał do 23, żeby wyciągnąć i rozwiesić jakoś nie ubywa tych ubranek, a kuzynka już szykuje dla mnie kolejną partię nie wspomnę, że pieluszek, koszul, prześcieradeł nie mam popranych
Macie jakiś fajny przepis na marynatę do podudzi ?
Dokładnie też tak robię zalewam wrzątkiem i wtedy ciasto jest idealneNajlepszy to ciasto zaparzane. Czyli mąka, szczypta soli, odrobina oleju i wrzątek. Zalewasz mąkę wrzatkiem "ile przyjmie" i wyrabiasz jak tylko jesteś w stanie dotknąć
Ale ekstraaaKocham pierogi. Umiem pierogi. Mój pierwszy samochód kupiłam za pierogi - serio Zobacz załącznik 890622
To super wiadomości i dobre mają podejścieūdzis sie dowiedziałam na zajęciach ba szkole rodzenia ze u mnie w szpitalu po cc dziecku nie robią tego zabiegu creadiego bo ( jakkolwiek sie to pisze) bo nie ma takiej potrzeby. jeśli szpital "jest przyjazny dziecku " to jest napisane czego można się spodziewać po porodzie - przy cc dokładają dzidzie po wyciągnięciu do policzka na chwilę i zabierają zeby tatuś kandydował przez vzas szycia tj ok 30 min i juz oddają matce. A zeby bylo szybko mleko to ogrzewają piersi masuja i stymulują...
Twój to piękny aż szkoda byłoby go zjeśćKocham pierogi. Umiem pierogi. Mój pierwszy samochód kupiłam za pierogi - serio Zobacz załącznik 890622
Hahaha dzięki ale moja rodzina nie ma zahamowań - barbarzyncy [emoji14]Twój to piękny aż szkoda byłoby go zjeść
Zazdroszczę!O i jeszcze mi się przypomniało, że mi wczoraj doktor pokazywał włoski na USG i mówił, że włochata główka nie wiem po kim [emoji23]