reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja zawsze bylam plaska jak decha, 75b to byl maks, teraz mam wg rozmiarowki 75d[emoji33] faktycznie troche podrosly i nabraly ksztaltow, ale nie kupowalam jeszcze ladnej bielizny, bo nie wiem ile urosna po porodzie. Na razie kupilam sobie wieksze miekkie, bez zadnych fiszbin, a jak juz sie mleczarnia ustabilizuje to kupie jakies normalne :D

Hej mogę i ja pomarudzic? Mnie nic nie boli ale noce są okropne czy to normalne że zasypiam o 1 w nocy i do 3 nie mogę oddychac? Złapać pewnego powietrza? Czy maly gdziesw uciska czy co? Generalnie od 4 tak naprawdę zasypiam dobrze kilka przerw na siku i tak dobrze się śpi do 9 Ehhhh....

AniaStar trzymam kciuki, ale jak widac diabeł umie nasrac w nasze plany o tyle masz dobrze ze mama wróci z urlopu /uzdrowiska i ci pomoże

Kasiaczek89pl napisz jak synek? Daj nowa fotkę

Ja dziś robię leczo mam więcej cukini to trochę zamroże na czarną godz
Tez mam problem z oddychaniem w nocy. A w ciągu dnia to mi pęcherz gniecie:/

No i cycki rozmiar 80f [emoji23]jednak co normalna numerowka to normalna. A i dziewczyny sprawdźcie sobie kapcie jakie pakujecie. Ja spakowałam sporo wcześniej i teraz mam problem bo nie ubiorę ich do końca. Mam lekko opuchnięte nogi , dobrze ze jeszcze są prysznicowki choć one tez gniota

No i cycki rozmiar 80f [emoji23]jednak co normalna numerowka to normalna. A i dziewczyny sprawdźcie sobie kapcie jakie pakujecie. Ja spakowałam sporo wcześniej i teraz mam problem bo nie ubiorę ich do końca. Mam lekko opuchnięte nogi , dobrze ze jeszcze są prysznicowki choć one tez gniota
A ja nie puchnę to mam luksus :)

A teraz wieści z ZGNu.

1. Chcą zakończyć remont do 31. 08. br.
Czyli jak dobrze pójdzie z początkiem szkoły możemy odebrać klucze.
2. Byliśmy pod blokiem. Remont trwa. W kontenerze szafka spod umywalki jakieś inne brudy.
3. Drzwi wewnętrzne mają być nowe! Super bo tamte to Gierka pamiętały.
4. Na podłogach GUMOLEON także już szukam siwych paneli po sklepach byle w dobrej cenie.
5. Myślę co jeszcze... a świetlik w kuchni MUSI BYĆ ale i tak go zabuduję ;) bo on wielki i na pokoik dzieci.
To chyba tyle...

To dobra ekipa, szybko chcà się uwinąć :)
Już przeprowadzka coraz bliżej bliżej :):)
Super! Choć po części i współczuje :)

To dobra ekipa, szybko chcà się uwinąć :)
Już przeprowadzka coraz bliżej bliżej :):)
Super! Choć po części i współczuje :)
Wiesz nie wiem kiedy zaczęli i czy faktycznie do 31 skończą...
Ja sobie też współczuje... nienawidzę się pakować i rozpakowywać. Już pomijam zakup wszystkich niezbędnych domowych rzeczy których nie mam...

reklama
Ja dzisiaj to CC załatwiałam. Wpisał mnie na 29.08, czyli w środę za tydzień.
Musiałam odwiedzić lekarza rodzinnego i stomatologa, że nie mam przeciwwskazań do zabiegu oraz pobrać posiew z nosa i pachwiny na MRSA.
Teraz tylko pozostała mi konsultacja z anestezjologiem.
Dzięki temu nie muszę iść dzień wcześniej do szpitala, tylko w dzień cięcia o 7 mam być w szpitalu.

Do góry