D
Deleted member 178444
Gość
Tia. Od 34 t.c.A pijecie herbatke z lisci malin?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tia. Od 34 t.c.A pijecie herbatke z lisci malin?
Tez mam problem z oddychaniem w nocy. A w ciągu dnia to mi pęcherz gniecie:/Hej mogę i ja pomarudzic? Mnie nic nie boli ale noce są okropne czy to normalne że zasypiam o 1 w nocy i do 3 nie mogę oddychac? Złapać pewnego powietrza? Czy maly gdziesw uciska czy co? Generalnie od 4 tak naprawdę zasypiam dobrze kilka przerw na siku i tak dobrze się śpi do 9 Ehhhh....
AniaStar trzymam kciuki, ale jak widac diabeł umie nasrac w nasze plany o tyle masz dobrze ze mama wróci z urlopu /uzdrowiska i ci pomoże
Kasiaczek89pl napisz jak synek? Daj nowa fotkę
Ja dziś robię leczo mam więcej cukini to trochę zamroże na czarną godz
A ja nie puchnę to mam luksusNo i cycki rozmiar 80f [emoji23]jednak co normalna numerowka to normalna. A i dziewczyny sprawdźcie sobie kapcie jakie pakujecie. Ja spakowałam sporo wcześniej i teraz mam problem bo nie ubiorę ich do końca. Mam lekko opuchnięte nogi , dobrze ze jeszcze są prysznicowki choć one tez gniota
A teraz wieści z ZGNu.
1. Chcą zakończyć remont do 31. 08. br.
Czyli jak dobrze pójdzie z początkiem szkoły możemy odebrać klucze.
2. Byliśmy pod blokiem. Remont trwa. W kontenerze szafka spod umywalki jakieś inne brudy.
3. Drzwi wewnętrzne mają być nowe! Super bo tamte to Gierka pamiętały.
4. Na podłogach GUMOLEON także już szukam siwych paneli po sklepach byle w dobrej cenie.
5. Myślę co jeszcze... a świetlik w kuchni MUSI BYĆ ale i tak go zabuduję bo on wielki i na pokoik dzieci.
To chyba tyle...
Wiesz nie wiem kiedy zaczęli i czy faktycznie do 31 skończą...To dobra ekipa, szybko chcà się uwinąć
Już przeprowadzka coraz bliżej bliżej
Super! Choć po części i współczuje
Hahaha dzięki ale moja rodzina nie ma zahamowań - barbarzyncy [emoji14]
Czyli już możesz swoje graty w kartony pakować? W sumie dobrze ze tak szybko ale najgorsze ze ty możesz zaraz rodzic to świętego spokoju nie zaznasz póki się nie wprowadziszBardzo mi pasuje początek września ze względu na poród i szkołę Bartosza.