reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Oby skończyli jak najszybciej. U moich rodziców kiedys robił remont ojca kolega po godzinach. Stwierdził, że wyrobi się w 2 tyg, a skończył po 2 miesiącach. Mało tego mieszkaliśmy tam podczas tego remontu. Wieczorem kladlam się spać wykapana, a rano budziłem się cała biała i ze sztywnymi włosami... masakra
Wiesz co najgorsze są remonty po znajomości , naprawdę . U nas w domu kiedyś kuzyn z kolegą robił to tato im w końcu podziękował bo pół dnia siedzieli i nic ale to nic nie robili . Najlepiej jeszcze kup piwko , podaj obiad . A gdzieś z taką robotą .

reklama
Wiesz co najgorsze są remonty po znajomości , naprawdę . U nas w domu kiedyś kuzyn z kolegą robił to tato im w końcu podziękował bo pół dnia siedzieli i nic ale to nic nie robili . Najlepiej jeszcze kup piwko , podaj obiad . A gdzieś z taką robotą .
Dokładnie, dlatego jest nauczka na przyszłość. My kupiliśmy akurat mieszkanie po remoncie, więc nie musiałam się uzerac z ekipą remontowa .

Jeszcze mało tego ten znajony krzywo gładź położył i pomalowal sobie ściany. Chyba myślał, że tata nie zauważy. Finał był taki, że musiał następna warstwe gładzi kłaść i później dopiero farbę, oczywiście na swój koszt...

Narobilyscie mi ochoty na pierogi ze szpinakiem..żeby tylko mi się chciało je zrobić [emoji14] może polece po gotowce z Lidla
U nas w Intermarche jest garmazerka i są mega pyszne pierogi :) Tyle że oni je biorą z takiego baru tu w okolicy gdzie sprzedają obiady i właśnie na wynos pierogi, krokiety i takie pierdoły ;)

reklama
Do góry