reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Oby skończyli jak najszybciej. U moich rodziców kiedys robił remont ojca kolega po godzinach. Stwierdził, że wyrobi się w 2 tyg, a skończył po 2 miesiącach. Mało tego mieszkaliśmy tam podczas tego remontu. Wieczorem kladlam się spać wykapana, a rano budziłem się cała biała i ze sztywnymi włosami... masakra
Wiesz co najgorsze są remonty po znajomości , naprawdę . U nas w domu kiedyś kuzyn z kolegą robił to tato im w końcu podziękował bo pół dnia siedzieli i nic ale to nic nie robili . Najlepiej jeszcze kup piwko , podaj obiad . A gdzieś z taką robotą .

reklama
Wiesz co najgorsze są remonty po znajomości , naprawdę . U nas w domu kiedyś kuzyn z kolegą robił to tato im w końcu podziękował bo pół dnia siedzieli i nic ale to nic nie robili . Najlepiej jeszcze kup piwko , podaj obiad . A gdzieś z taką robotą .
Dokładnie, dlatego jest nauczka na przyszłość. My kupiliśmy akurat mieszkanie po remoncie, więc nie musiałam się uzerac z ekipą remontowa .

Jeszcze mało tego ten znajony krzywo gładź położył i pomalowal sobie ściany. Chyba myślał, że tata nie zauważy. Finał był taki, że musiał następna warstwe gładzi kłaść i później dopiero farbę, oczywiście na swój koszt...

Narobilyscie mi ochoty na pierogi ze szpinakiem..żeby tylko mi się chciało je zrobić [emoji14] może polece po gotowce z Lidla
U nas w Intermarche jest garmazerka i są mega pyszne pierogi :) Tyle że oni je biorą z takiego baru tu w okolicy gdzie sprzedają obiady i właśnie na wynos pierogi, krokiety i takie pierdoły ;)

reklama
Do góry