reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja dzisiaj to CC załatwiałam. Wpisał mnie na 29.08, czyli w środę za tydzień.
Musiałam odwiedzić lekarza rodzinnego i stomatologa, że nie mam przeciwwskazań do zabiegu oraz pobrać posiew z nosa i pachwiny na MRSA.
Teraz tylko pozostała mi konsultacja z anestezjologiem.
Dzięki temu nie muszę iść dzień wcześniej do szpitala, tylko w dzień cięcia o 7 mam być w szpitalu.
Kurde czyli to już za tydzień! Omg przecież nie mogę uwierzyć, kolejna co będzie mieć lada dzień dziecko szok

reklama
Musiałam odwiedzić lekarza rodzinnego i stomatologa, że nie mam przeciwwskazań do zabiegu oraz pobrać posiew z nosa i pachwiny na MRSA.
Dzięki temu nie muszę iść dzień wcześniej do szpitala, tylko w dzień cięcia o 7 mam być w szpitalu.
Tym które mają cc zazdroszczę ale tylko dlatego że znacie termin porodu , bo przy sn to takie czekanie ;)
To już za tydzień przytulisz swoje maleństwo ;)

Super fajnie tak wiedzieć kiedy już dzidzie będziesz miała przy sobie [emoji6] już niebawem ostatnie dni bez dzidziusia wyśpij się [emoji5]

Hello :) Ja dziś po wizycie w 38+4, mały waży niecałe 3 kg więc kolosem nie będzie. Jutro idę na KTG bo tętno skakało chwilami do 174/min. Mam nadzieję, że mnie nie zostawią w szpitalu :( 3 tygodnie temu tak samo wychodziło u gin a w szpitalu na KTG już idealne... Czy któraś z Was tak miała?

To tyle trzeba jeszcze biegać i załatwiać przed cc ???

Hello :) Ja dziś po wizycie w 38+4, mały waży niecałe 3 kg więc kolosem nie będzie. Jutro idę na KTG bo tętno skakało chwilami do 174/min. Mam nadzieję, że mnie nie zostawią w szpitalu :( 3 tygodnie temu tak samo wychodziło u gin a w szpitalu na KTG już idealne... Czy któraś z Was tak miała?
znajoma na innym watku tak miala ze dzidzia zberwucowana byla i tętno podskoczylo. na ktg w szpitalu bylo wszystko ok. lekarz w szpitalu stwierdzil ze gin denerwowac dzidzie głowica to się zdenerwował i tyle.

A ile dzidzius wazy i ktory to tc?
U mnie 38 i 5 dni i dziszius 3610g. U mnie tez planowana cesarska na 30.08 lub 04.09.. mam nadzieje, ze doczekam :)
17.08 bylam to ważył 3300 i lekarz wpisal ze to 36 tc ale ja mam termin na 28.09 wiec jak na moje to trochę sobie przyspieszył bo mi wychodzil 34 tc.

Czyli już możesz swoje graty w kartony pakować? W sumie dobrze ze tak szybko ale najgorsze ze ty możesz zaraz rodzic to świętego spokoju nie zaznasz póki się nie wprowadzisz
No trochę jestem przerażona... Wszystko na raz a i skąd tu kasę brać... I jakoś tak byłam pewna że mam więcej czasu... Ja wiem że wszystko się ułoży... ale no jakiś tam niepokój jest...

reklama
Miłosz też nerwus, szczególnie przy skurczach mu tętno skacze :)

Do góry