reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

I tak leci mi poniedziałek. Byle jak [emoji23]

Ja to dziś nad wyraz aktywna jestem.
Nawet zdjęcia w ramkach pozmieniałem,
A teraz szok nad szkołami bo prasuje (!)
Mokra jestem jak Wieprz ( o ile wieprze są mokre)
Oczywiście obiadu nie zrobiłam ale turaj mam wymówkę bo te elektryczne płyty tak grzeją jakbym włączyła dodatkowy grzejnik, nie da rady wytrzymać

reklama
U mnie jak u reszty Warszawianek upał mimo że wiaterek... dwie zimne kąpiele i ustawiczne przeziębienie przez to. Chce mi się jeść. Chcę zupę. le gotować nie będę (kuchnia na zachód) a i nie doczłapie do sklepu... także zupa to moje marzenie na dziś...

Ja tez ostatnio zupowa jestem, w piatek narobilam do sloikow barszcz ukrainski i pieczarkowa[emoji5] teraz mam zapas na zachciewajke albo na awaryjny obiad, mniam

Ja tez ostatnio zupowa jestem, w piatek narobilam do sloikow barszcz ukrainski i pieczarkowa[emoji5] teraz mam zapas na zachciewajke albo na awaryjny obiad, mniam

Podziwiam kobiety Was- gotujące :)
Jak słucham ile Wy w tej kuchnie robicie, to czasem mi głupio, że ja głównie kawę lub herbatę :p

Ja to dziś nad wyraz aktywna jestem.
Nawet zdjęcia w ramkach pozmieniałem,
A teraz szok nad szkołami bo prasuje (!)
Mokra jestem jak Wieprz ( o ile wieprze są mokre)
Oczywiście obiadu nie zrobiłam ale turaj mam wymówkę bo te elektryczne płyty tak grzeją jakbym włączyła dodatkowy grzejnik, nie da rady wytrzymać

Ja miałam w planie. Znaczy przed osma ogarnelam łazienkę. A potem już się nie dało bo plecy bolały. Mimo to nawiedziłam pocztę, gminę , urząd skarbowy , dwa sklepy niemowlęce i auchan ... a teraz to już wanna tylko

Ja ostatnio w kuchni nie robię nic... no muszę śniadanie i ew. kolację machnąć ale to byle szybko. A tak kawa raz dziennie. Gotuję gdy jest poniżej 25°C :) teraz pierdziele jem co pod ręką byle głodu nie czuć

@Bajdelka35 .i właśnie pomidorowa za mną chodzi :(

reklama
Ja miałam w planie. Znaczy przed osma ogarnelam łazienkę. A potem już się nie dało bo plecy bolały. Mimo to nawiedziłam pocztę, gminę , urząd skarbowy , dwa sklepy niemowlęce i auchan ... a teraz to już wanna tylko
O matko! Oszalalas dziewczyno! Ja ide na
Ciacho z kumpela to nawet do Rossmana nie poszlam, bo uznalam, ze sie za mocno zgrzeje ;)
Chcialam sie pochwalic, ze u mnie na parterze calkiem fajna temperatura, w nocy zmarzlam przy otwartym na osciez oknie pod sama poszewka. Potem kolo 9 rygluje okna i jest chlodek.
Zreszta cos mi sie wydaje, ze jak temperatura spadnie do 18 to zatesknimy za sloneczkiem ;).

Ostatnia edycja:
Do góry