Mam wyngiel. Mam elektrolity. Wodę prawie 800setkę ino w sklepie i muszę się bujnąć. Pije pije pije staram się jeść A I REMEDIUM NA SRAKĘ MAM - Colę!!Jak tak będzie dalej to chyba Cię ratuje tylko IP. Bo się odwodnisz ... łyknij co na zatrzymanie ...
reklama
Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Z wlasnej torebki to ja nie zamierzam rezygnowac, o nie tylko wlasnie zastanawiam sie nad rzeczami dla Malolata mam jakies torby i torebki i zastanawiam sie ile jeszcze tego potrzebuje...Torba do wózka dla mnie ABSOLUTLEY MUST HAVE pomijam rzeczy dla smroda ale portfel komórka klucze...
KINDERBUENOO88
Bo tak na prawdę jest dużo osób które mogą sobie pozwolić na kupno mieszkania za gotówkę . Mój S. teraz pracuje w autoryzowanym serwisie samochodowym i jak mówi, że ludzie wymieniają klocki samochodowe i tarcze za 10 tyś. i płacą gotówka to jak jestem w szoku . To mój cały samochód nie jest wart tyle ile ich części eksploatacyjne
U mnie w sklepie zakupy robione za 20 tys i więcej przez jedna osobę czy rodzine i zawsze były płacone gotówka. I to dokładnie gotówka nigdy karta. A na pewno nie byliśmy jedynym sklepem do którego zaglądali
KINDERBUENOO88
Z wlasnej torebki to ja nie zamierzam rezygnowac, o nie tylko wlasnie zastanawiam sie nad rzeczami dla Malolata mam jakies torby i torebki i zastanawiam sie ile jeszcze tego potrzebuje...
Ja tez muszę mieć swoją torebkę.
Nie wiem czy to z powodu skoliozy czy przyzwyczajenia, jak nic mi nie wisi po boku to mi się zle idzie
KINDERBUENOO88
Kurde od rana sprzątam, piorę itp i tak sobie patrzę właśnie na zegarek i szok bo byłam pewna, że jest koło 13!
Paulamamula
Nie ma właśnieAle są raty 0% myślę że o to chodziło
Produkt zakupiony na 0 oprocentowanie to w rzeczywistości produkt droższy niż rynkowa cena. Umowa pomiędzy bankiem a danym sklepem
Fachowo nazywane : ukrytymi odsetkami.
Mama7
Pewnie że tak. Wogole, że robisz pozostałe zakupy sama to szacun..Chłop.jest to pojedziemy do sklepu i mi wytaszczy ze dwa duże arbuzy. Sama z tego kosza bym nie szarpnęła bo za wielkie
RooibosGirl
Wy tu narzekacie na upał a u nas jest znośnie już od dość dawna kiedy ogłosili, że będzie koniec upałów. W sumie nie wiem jak było w sobotę, bo pojechałam do rodziców, a na wzgórzu gdzie mieszkają praktycznie zawsze jest wiatr i kilka stopni mniej (zimą syberia, ale za to nie ma smogu)
Nowy zlewozmywak już zamontowany, można zmywać w kuchni jak w normalnym cywilizowanym domu Oczywiście po fakcie nagle okazało się, że jeden z naszych znajomych pracuje montując m.in. właśnie takie zlewy. Mógł się trochę szybciej pochwalić! A niedługo kolejny argmadeddon, tym razem w łazience - nowy prysznic i umywalka... Znów będę musiała wybyć do rodziców.
Po weekendowych wiadomościach od Efki złapałam lekkiego doła. Na nasze maluszki czeka tyle niebezpieczeństw, tyle może pójść nie tak. Z całych sił zaciskam kciuki za zdrówko kruszynki.
Wczoraj rano złapał mnie skurcz, taki dość konkretny. Akurat w czasie śniadania, więc mama trochę się zestresowała. Po 10 minutach poprosiłam, żeby podała mi nospę, bo diabelstwo nie chciało odpuścić. A ja taka głodna byłam i nie mogłam jeść, na poczatku zastygłam z nożem w ręce wyciągniętym w stronę maselniczki
Nowy zlewozmywak już zamontowany, można zmywać w kuchni jak w normalnym cywilizowanym domu Oczywiście po fakcie nagle okazało się, że jeden z naszych znajomych pracuje montując m.in. właśnie takie zlewy. Mógł się trochę szybciej pochwalić! A niedługo kolejny argmadeddon, tym razem w łazience - nowy prysznic i umywalka... Znów będę musiała wybyć do rodziców.
Po weekendowych wiadomościach od Efki złapałam lekkiego doła. Na nasze maluszki czeka tyle niebezpieczeństw, tyle może pójść nie tak. Z całych sił zaciskam kciuki za zdrówko kruszynki.
Wczoraj rano złapał mnie skurcz, taki dość konkretny. Akurat w czasie śniadania, więc mama trochę się zestresowała. Po 10 minutach poprosiłam, żeby podała mi nospę, bo diabelstwo nie chciało odpuścić. A ja taka głodna byłam i nie mogłam jeść, na poczatku zastygłam z nożem w ręce wyciągniętym w stronę maselniczki
Ja też czuję, że takie dwie torby to będzie dla mnie za dużo szczęściaNo mnie tylko wpienia torba na ramieniu plus wózek.
Też jestem w szoku, że jest już tak późno :/ Dzień mi uciekł, a nie wiem gdzie.Kurde od rana sprzątam, piorę itp i tak sobie patrzę właśnie na zegarek i szok bo byłam pewna, że jest koło 13!
reklama
Paulamamula
Polecam wam wgl na bezsenne noce super film ostatnio obejrzałam : Tully. Komediodramat O mamie która chce być superbohaterką przy 3 dzieci. Daje do myślenia