reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
U mnie jak u reszty Warszawianek upał mimo że wiaterek... dwie zimne kąpiele i ustawiczne przeziębienie przez to. Chce mi się jeść. Chcę zupę. le gotować nie będę (kuchnia na zachód) a i nie doczłapie do sklepu... także zupa to moje marzenie na dziś...

Ja po wizycie.. młoda waży +/- 3400
I teraz tlumaczcie mi to.. szyjka długa na 3cm, miękka, o pośredniej konsystencji.. przepuścić palec.. czyli co.. rodzę już, czy mogę na wrzesień czekać?
Szyjka długa przepuszcza palec czyli rozwarcie na około 2cm ja tak chodzę 3 tydzień z tym że szyjkę miałam krótszą o 1cm. Przynajmniej tak to rozumiem. Ale JESZCZE ginekologiem nie jestem ;)

Ja po wizycie.. młoda waży +/- 3400
I teraz tlumaczcie mi to.. szyjka długa na 3cm, miękka, o pośredniej konsystencji.. przepuścić palec.. czyli co.. rodzę już, czy mogę na wrzesień czekać?
Możesz czekać. Taka długą szyjkę to ja miałam ostatnio w okolicach 20 t.c. [emoji14] u wieloródek szybciej robi się rozwarcie i można się tak bujać miesiącami ;)

U mnie jak u reszty Warszawianek upał mimo że wiaterek... dwie zimne kąpiele i ustawiczne przeziębienie przez to. Chce mi się jeść. Chcę zupę. le gotować nie będę (kuchnia na zachód) a i nie doczłapie do sklepu... także zupa to moje marzenie na dziś...
Ugotowalam pomidorowa ale taka dobra ze śmietaną do teho mam osobno ryż i makaron - zapraszam

Przez te upały dzieci w domu roznosza chatę ale w sumie się bawią ja muszę iść po pranie to chociaż poprasuje bo jak to tak nic nie robię cały dzień???

Nie ma właśnie:no:
Produkt zakupiony na 0 oprocentowanie to w rzeczywistości produkt droższy niż rynkowa cena. Umowa pomiędzy bankiem a danym sklepem:happy:
Fachowo nazywane : ukrytymi odsetkami.:-p

Nie zawsze. Czasem jest tak ze wiesz ze kupujesz produkt za 2000 na rynku cena waha się od 2000-2200. Oddajesz dokładnie tyle ile wart był produkt. Ale to musisz być świadom by nie godzić się na żadne ubezpieczenia czy co oni chcą tam dać. Mój ex był w tym mistrzem bo miał gadane.

reklama
Do góry