Angelika89
Fanka BB :)
Ja zawsze jak jestem w przychodni na pobraniu to od razu pytam kto teraz wchodzi i mowe, ze wejde przed nim, bo jestem w ciazy, wiec mam prawo poza kolejnoscia, chyba, ze ktos na glukoze? Jeszcze nigdy mi nic nie powiedzial nikt tylko grzecznie puszczaja, ale u nas tez na drzwiach jest napisane, ze w ciazy poza kolejnosciaAniach ja to samo mam, ból pachwin jakbym brała udział w jakiś ćwiczeniach. Wczoraj spodni założyć nie mogłam, musiałam o pomoc prosić męża. Wybrałam się dziś do przychodni, nikt w autobusie nie ustąpił mi miejsca, źle się czułam tak stojąc ale jakoś dałam radę, w przychodni przepuscili kobietę szczupła w ciąży na pobranie, a ja czekałam bo każdy sądzi że poprostu gruba jestem.... przykro mi się zrobiło :/ chyba za duży wysiłek ta wyprawa poszłam do wc i jakiś śluz już się pojawił.... zadzwoniłam żeby mąż po mnie przyjechał bo ja nie dam rady wrócić komunikacja, chodzę jak żółw i boli mnie wszystko, jeszcze ten śluz doszedł....
Ja tez mam teb sam wozek tylko szary i zamowilam jedno przescieradlo, ktore czeka w punkcie na odbior. Jak bedzie cieplo to to przeacieradlo bede kladla, a pozniej to pewnie kocyk czy spiwor w zaleznosci od pogody