Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Super, ze to juz , a nie mozesz do kogos zadzwonic i dopytac? Zebys wiedziala, jak zycie planowac?Będę teraz przeżywać jak mrówka okres ten remont może się wyrobią w miesiąc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, ze to juz , a nie mozesz do kogos zadzwonic i dopytac? Zebys wiedziala, jak zycie planowac?Będę teraz przeżywać jak mrówka okres ten remont może się wyrobią w miesiąc?
Będę się widzieć jutro z inspektorem to zapytamSuper, ze to juz , a nie mozesz do kogos zadzwonic i dopytac? Zebys wiedziala, jak zycie planowac?
O matko, żeby nie wpadli na pomysł, że przenoszą się z TobąI ciekawe co z moimi rodzicami... bo póki co palcem nie ruszyli... a ja od podpisania umowy mam 14 dni na opróżnienie lokalu dotychczasowego.... i oni z automatu też...
to czekaj czekaj a twoi rodzice nie beda mieszkac w tym mieszkaniu co dotychczas/I ciekawe co z moimi rodzicami... bo póki co palcem nie ruszyli... a ja od podpisania umowy mam 14 dni na opróżnienie lokalu dotychczasowego.... i oni z automatu też...
Musisz.Dziewuszki. Orientuje sie któraś czy np jak mam wystawione zwolnienie do przewidywanego terminu porodu 9 września , to gdybym urodziła wcześniej to muszę macierzyński wcześniej załatwiać , czy po 9 września na spokojnie ?
Ja chcialam od poczatku taki powoz z biala gondola, metalowymi szprychami, etc. Jednak przy moich gabarytach to bez sensu, bo one sa wielkie, a spacerowki to juz w ogole...Ja mam wózio z 2010r i granatowy z zewnątrz
Macierzyński obowiązuje od dnia porodu więc musisz wcześniej załatwiaćDziewuszki. Orientuje sie któraś czy np jak mam wystawione zwolnienie do przewidywanego terminu porodu 9 września , to gdybym urodziła wcześniej to muszę macierzyński wcześniej załatwiać , czy po 9 września na spokojnie ?