Paulina_wrzesień12
Fanka BB :)
Potwierdzam, że wczoraj było ciężko i mnie również dopadły lęki ale pomogła mi jedna, bardzo błaha rzecz. Na YouTube jest profil 10minutspokoju. Dziewczyna ma 3 dzieci, 3 porody SN, dwoje dzieci chyba rodziła w domu narodzin a trzecie w szpitalu. Bardzo ładnie mówi o porodzie, spokojnie, do tego komentarz położnej i douli. Zasnęłam w przeświadczeniu, że ja również znów chce urodzin SN.Wczorajszy dzien byl trudny. Tyle mysli i lekow wrocilo - te, o ktorych piszesz. Z drugiej strony pewne dylematy pokazuja swoja blahosc w obliczu powaznej operacji ratujacej zycie.
A ja pomyslalam, ze wtedy kompletnie nie bede miala sie w co ubrac. Mam kilka rzeczy na upaly, ale juz zadnych na zimna pogode
Nie mieszze sie w pizamy, koszule spakowane do szpitala, koszulki (nawet te wieksze) nie zaslaniaja dolu brzucha .
Zostaja sukienki i to niektore juz zaczynaja byc za male, a ja mam poczucie, ze moj brzuch jest... za maly . To dlatego, ze Maluch bardzo bolesnie sie w nim rozpycha, brakuje mu miejsca. Zdarza sie to szczegolnie wieczorem.
Mamy taką samą [emoji4] już po wietrzeniu. Tylko nasz kolor to szary. Do gondoli kupiłam śliczne prześcieradła na gumkę z bawełny, w świetne wzory. Mam też komplet do wózka (poduszeczka, motylek i kocyk) ale będę scielic tylko kocyk, żadnej poduszki i w zależności od pogody przykrywac pieluszką lub dzianinowym kocykiem.Zeby optymistycznie zaczac poniedzialek chcialam sie pochwalic, ze moze od 2 w nocy, ale spalam i nie mialam skorczy brzucha (tylko rano prawej lydki ).
A to nasza bryka- mielismy dylemat kolorystyczny: szary czy granatowy. Zdjecie nie do konca oddaje kolor- jest ciemny, a dol czarny. Skladanie i rozkladanie tego wozka jest rzeczywiscie bardzo proste. StarAnia-dzieki za porady. Zobacz załącznik 889845 Troche nie podoba mi sie granatowe wnetrze. Co bedziecie wkladaly do gondoli na spacery? Przescieradelko, pieluche? Kocyk? Cos jeszcze?
Juz go wietrze z oparow nowosci .