reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dzis zaczynam 37 tydzien. Hmm... chyba już pora spakowac to torbę tak na tip top. Bo narazie coś tam jest ale większość rzeczy dla mnie a dla Małej nic jeszcze... :/

A Mała chyba zaczęła mieć imię. Maz mówi że chciałby Elkę. Mi się podoba więc jak mu się nie zmieni to będzie Ela :)
Ja nastawiona na SN u nas w szpitalu to mam w torbie dla kluski aby pampersy, smoczek i pieluche flanelową.
Ale jeśli się okaże że CC w innym szpitalu to też będę musiała dopakować ubranka dla niej. Ale same tylko pajacyki wezmę, z 5-6 sztuk.

Ela bardzo ładnie.
No ale jestem nieobiektywna bo ja lubię takie niestandardowe imiona.
Niby proste i znajome ale spotkaj gdzieś małą Ulę lub Elę to już wyczyn
:p

Ja nastawiona na SN u nas w szpitalu to mam w torbie dla kluski aby pampersy, smoczek i pieluche flanelową.
Ale jeśli się okaże że CC w innym szpitalu to też będę musiała dopakować ubranka dla niej. Ale same tylko pajacyki wezmę, z 5-6 sztuk.

Ela bardzo ładnie.
No ale jestem nieobiektywna bo ja lubię takie niestandardowe imiona.
Niby proste i znajome ale spotkaj gdzieś małą Ulę lub Elę to już wyczyn
:p
Chyba dlatego mi się spodobalo, imię banalne a właśnie rzadko spotykane. Jak się rodził pierworodny to mój T chcuał strasznie Stefana. Ja się trochę wystraszyłam tego imienia bo takie niespotykane. Syn jest Jakub Stefan. I mimo że Jakub to dla mnie piękne imię to trochę żałuję tego Stefana. Kubusiow jak mrówkow :p

reklama
W ogóle dzien dobry dostałam kawę do łóżka o trzeba sobie tak wychować ba nawet jedna z córek zrobiła bratu śniadanie więc ja nie wstaje narazie

Wakacje nadal trwają więc jutro dzieciaki maja wycieczkę do bawialni na świeżym powietrzu z wodna zjeżdżalnia także luzik będzie

Dostałam SMS że przyznano mi świadczenie dobry strat więc fajnie

Miłego dnia kobiety i czekamy do września takie mamy terminy

Do góry