18grudzien
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja odstawiam najpierw dupka bo mam 2x1 a później podstawie luteine bo też 2x1. dupka przeciagam i juz odstęp mam 18 h a rano plamilam tak mi sie organizm przyzwyczaił... jak wchodziłem z 3x2 tez mi takie plamienia wychodziły...Dzien dobry! Ja nie spie od switu...cbyba bol brzucha mnje obudzil.
Nie mam wyciekow z piersi. Przestalam brac luteine. Mialam odstawic po 36 tc, ale mi sie skonczyla wczoraj to stwierdzilam, ze 2-3 dni nie zrobia roznicy... to sie okaze.
Kiedy macie odstawic luteine (oczywiscie te co biora)?
Mg lykam i nke mam zalecenia, zeby odstawic. Nie pytalam zreszta. Jak jednak bierze sie go nie bedac w ciazy to w ciazy chyba tez mozna?
A w ktorym tc jestes?Ja odstawiam najpierw dupka bo mam 2x1 a później podstawie luteine bo też 2x1. dupka przeciagam i juz odstęp mam 18 h a rano plamilam tak mi sie organizm przyzwyczaił... jak wchodziłem z 3x2 tez mi takie plamienia wychodziły...
Agata, a z pierwszego usg prenatalnego (ok.13tc.) jaki wychodzil Ci termin porodu?A czy mogę Was o coś prosić?
Jakbyście miały początkowe usg gdzie podawana jest długość zarodka CRL zerkniecie jakiej długości odpowiadał konkretny wiek ciążowy?
U mnie crl 0,85 był oceniony jako 6+6, a 1,5 cm jako 7+6. Jutro poproszę mojego lekarza żeby sprawdził po tamtym doktorku czy to oby na pewno dobrze
Wg lekarzy jest tak jak mowisz. Kobiety (my) wolimy uzywac zaczetego tygodnia czyli, ze jestes w 36 tc - to poprawia samopoczucie, zwlaszcza na poczatku ciazyCzyli że jak mi pokazuje suwak 35+1 to jestem w 36?
Bo ja to tak liczę jak pokazuje.
Że 35 to 35
1,52 = 7+6A czy mogę Was o coś prosić?
Jakbyście miały początkowe usg gdzie podawana jest długość zarodka CRL zerkniecie jakiej długości odpowiadał konkretny wiek ciążowy?
U mnie crl 0,85 był oceniony jako 6+6, a 1,5 cm jako 7+6. Jutro poproszę mojego lekarza żeby sprawdził po tamtym doktorku czy to oby na pewno dobrze
Czyli że jak mi pokazuje suwak 35+1 to jestem w 36?
Że 35 to 35
Czyli że jak mi pokazuje suwak 35+1 to jestem w 36?
Że 35 to 35