reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny uzarl mnie kleszcz jakoś ponad tydzień temu nawet może to już że 2 tygodnie będzie . Zbagatelizowała to. A dzisiaj patrzę i mam rumień wokół tego ugryzienia i jestem przerażona. Jeszcze czytam na internetowych że przy zakażeniu bolerioza są objawy grypopodobne a ja od piątku mam łamanie w kościach i przez 3 dni się źle czułam ogólnie. Wiem że któraś miała kleszcza ale nie pamiętam która z Was. Gdzie to z tym jechać? Do rodzinnego na początek czy gdzie?
Niestety rumień świadczy o tym, że masz boreliozę. Albo do lekarza internisty po skierowanie do zakaznika, albo na ip. Wiem, że to głupio zabrzmi, ale dobrze, że ten rumień wylazl, bo wychodzi tylko u 30% zakażonych i ludzie potrafią lata z boreliozą chodzić i nawet nie wiedzą.

reklama
Hej :) mi od wczoraj do standardowego spinania się brzucha doszedł bol, ale narazie to taki delikatny bardzo i pojawia się bardzo rzadko więc się nie martwię ;)

Dzis zaczynam 37 tydzien. Hmm... chyba już pora spakowac to torbę tak na tip top. Bo narazie coś tam jest ale większość rzeczy dla mnie a dla Małej nic jeszcze... :/

A Mała chyba zaczęła mieć imię. Maz mówi że chciałby Elkę. Mi się podoba więc jak mu się nie zmieni to będzie Ela :)

Ja luteinę przestałam brać wczoraj (35+6) z tym że ostatni tydzień nie brałam dwóch tabletek dziennie tylko po jednej.

Miłego dnia dziewczyny :)

U mnie choć jakie były ostanio , krwiste, galaretowate, przezroczyste , wodniste .... i nic. Nawet na IP co byłam ( ból raczej od nerki ) mówili ze jest ok ... i tak idę znów w piątek do mojego gin bo zapomniałam o jednym bardzo ważnym temacie.
Ja właśnie się zbieram do gina, pewnie po wieści, że będę w ciąży do grudnia [emoji14]

Dzień dobry!

Witam i ja. U mnie słaba nocka.. może spróbuje odespać w dzień.

Chłodek fajny..

Ja mam zamiar założyć w szpitalu i czapeczkę i niedrapki.. kupiłam piękne i w komplecie;) wrzesień to jednak różnie może być z temperaturą.. synek też nosił niedrapki chwilę.. co do czapeczki, absolutnie nie jestem jej zwolenniczką.. Ale pierwsze chwilę na otulienie małej - zaryzykuje;) D urodził się w połowie maja i też w szpitalu miał. W domu już nie widziałam takiej potrzeby, ale lubił mieć otuloną główkę i jak zakładałam mu bluzę/polarek na specery to zaraz po założeniu kapturka jeszcze w domu odplywał:) uwielbiałam to i widziałam że lubil:)

Ja to się za sprzątanie biorę [emoji16] takie mam dziś ambitne plany. Wczoraj przeleżałam cały dzień. Tak się źle czułam , po nieprzespanej nocy. ;)

Dziewczyny uzarl mnie kleszcz jakoś ponad tydzień temu nawet może to już że 2 tygodnie będzie . Zbagatelizowała to. A dzisiaj patrzę i mam rumień wokół tego ugryzienia i jestem przerażona. Jeszcze czytam na internetowych że przy zakażeniu bolerioza są objawy grypopodobne a ja od piątku mam łamanie w kościach i przez 3 dni się źle czułam ogólnie. Wiem że któraś miała kleszcza ale nie pamiętam która z Was. Gdzie to z tym jechać? Do rodzinnego na początek czy gdzie?
Ja bym do rodzinnego

Aplikacja pokazuje 24 dni.. Ale ja liczę wiecej;) jeszcze z miesiąc i po sprawie:) znaczy dopiero się zacznie..

Trzymajcie się dzielnie.. I dawajcie znaka po wizytach..

reklama
Do góry