reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny uzarl mnie kleszcz jakoś ponad tydzień temu nawet może to już że 2 tygodnie będzie . Zbagatelizowała to. A dzisiaj patrzę i mam rumień wokół tego ugryzienia i jestem przerażona. Jeszcze czytam na internetowych że przy zakażeniu bolerioza są objawy grypopodobne a ja od piątku mam łamanie w kościach i przez 3 dni się źle czułam ogólnie. Wiem że któraś miała kleszcza ale nie pamiętam która z Was. Gdzie to z tym jechać? Do rodzinnego na początek czy gdzie?
W tak zaawansowanej ciąży pojechałabym na IP.

reklama
Mam to samo [emoji14] straszą porodem przedwczesnym i straszą, a jak przychodzi co do czego, to się bobas rodzic nie chce. Ja nie mam czasu, muszę urodziny młodej wyprawić!

Tyle czasu co nas straszyli , człowiek się bal czy jakakolwiek czynność nie zaszkodzi , zawalił pół sfery życiowej a tu nagle można wszystko robić i jakoś nic się nie dzieje.

Rowniez sie witam! ;)
Dzis 35+0, zaczynam 36 tydzien, ale zlecialo!! 35 dni do terminu, czyli do szpitala jakies 21 [emoji85]
Mlody oczywiscie harce na dziendobry i obowiazkowa czkawka. Dobrze, ze dzis znowu pochmurno, bo musze polatac z kilkoma sprawami po miescie.
Milego dnia wszystkim :)

Dzien dobry! Ja nie spie od switu...cbyba bol brzucha mnje obudzil.
Nie mam wyciekow z piersi. Przestalam brac luteine. Mialam odstawic po 36 tc, ale mi sie skonczyla wczoraj to stwierdzilam, ze 2-3 dni nie zrobia roznicy... to sie okaze.
Kiedy macie odstawic luteine (oczywiscie te co biora)?
Mg lykam i nke mam zalecenia, zeby odstawic. Nie pytalam zreszta. Jak jednak bierze sie go nie bedac w ciazy to w ciazy chyba tez mozna?

W34 odstawiłam a kazał w 32 ale się bałam zaraz po sterydach

@Efka19840 w ciazy mialam 3 kleszcze - raz pojedynczy, a potem dwa na raz. Konsultowalam to z kilkoma lekarzami. U mnie kazali obserwowac pod katem rumienia lub innych objawow.
Musisz udac sie do lekarza, albo na ip, albo do ogolnego i niech on dalej mysli jakie badania czy ew.leczenie. Jesli masz sensownego gin.tez powinien Ci podpowiedziec gdzie sie powinnas zwrocic, zeby szybko sie Toba zajeli.

Rowniez sie witam! ;)
Dzis 35+0, zaczynam 36 tydzien, ale zlecialo!! 35 dni do terminu, czyli do szpitala jakies 21 [emoji85]
Mlody oczywiscie harce na dziendobry i obowiazkowa czkawka. Dobrze, ze dzis znowu pochmurno, bo musze polatac z kilkoma sprawami po miescie.
Milego dnia wszystkim :)
Hmm ja mam do terminu niby mniej niz miesiac, ale do potencjalnego cc zostalo mi gora 15 dni. I jak tu sie nie bac?!

reklama
Do góry