reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny uzarl mnie kleszcz jakoś ponad tydzień temu nawet może to już że 2 tygodnie będzie . Zbagatelizowała to. A dzisiaj patrzę i mam rumień wokół tego ugryzienia i jestem przerażona. Jeszcze czytam na internetowych że przy zakażeniu bolerioza są objawy grypopodobne a ja od piątku mam łamanie w kościach i przez 3 dni się źle czułam ogólnie. Wiem że któraś miała kleszcza ale nie pamiętam która z Was. Gdzie to z tym jechać? Do rodzinnego na początek czy gdzie?
Niestety rumień świadczy o tym, że masz boreliozę. Albo do lekarza internisty po skierowanie do zakaznika, albo na ip. Wiem, że to głupio zabrzmi, ale dobrze, że ten rumień wylazl, bo wychodzi tylko u 30% zakażonych i ludzie potrafią lata z boreliozą chodzić i nawet nie wiedzą.

reklama
Hej :) mi od wczoraj do standardowego spinania się brzucha doszedł bol, ale narazie to taki delikatny bardzo i pojawia się bardzo rzadko więc się nie martwię ;)

Dzis zaczynam 37 tydzien. Hmm... chyba już pora spakowac to torbę tak na tip top. Bo narazie coś tam jest ale większość rzeczy dla mnie a dla Małej nic jeszcze... :/

A Mała chyba zaczęła mieć imię. Maz mówi że chciałby Elkę. Mi się podoba więc jak mu się nie zmieni to będzie Ela :)

Ja luteinę przestałam brać wczoraj (35+6) z tym że ostatni tydzień nie brałam dwóch tabletek dziennie tylko po jednej.

Miłego dnia dziewczyny :)

U mnie choć jakie były ostanio , krwiste, galaretowate, przezroczyste , wodniste .... i nic. Nawet na IP co byłam ( ból raczej od nerki ) mówili ze jest ok ... i tak idę znów w piątek do mojego gin bo zapomniałam o jednym bardzo ważnym temacie.
Ja właśnie się zbieram do gina, pewnie po wieści, że będę w ciąży do grudnia [emoji14]

Dzień dobry!

Witam i ja. U mnie słaba nocka.. może spróbuje odespać w dzień.

Chłodek fajny..

Ja mam zamiar założyć w szpitalu i czapeczkę i niedrapki.. kupiłam piękne i w komplecie;) wrzesień to jednak różnie może być z temperaturą.. synek też nosił niedrapki chwilę.. co do czapeczki, absolutnie nie jestem jej zwolenniczką.. Ale pierwsze chwilę na otulienie małej - zaryzykuje;) D urodził się w połowie maja i też w szpitalu miał. W domu już nie widziałam takiej potrzeby, ale lubił mieć otuloną główkę i jak zakładałam mu bluzę/polarek na specery to zaraz po założeniu kapturka jeszcze w domu odplywał:) uwielbiałam to i widziałam że lubil:)

Ja to się za sprzątanie biorę [emoji16] takie mam dziś ambitne plany. Wczoraj przeleżałam cały dzień. Tak się źle czułam , po nieprzespanej nocy. ;)

Dziewczyny uzarl mnie kleszcz jakoś ponad tydzień temu nawet może to już że 2 tygodnie będzie . Zbagatelizowała to. A dzisiaj patrzę i mam rumień wokół tego ugryzienia i jestem przerażona. Jeszcze czytam na internetowych że przy zakażeniu bolerioza są objawy grypopodobne a ja od piątku mam łamanie w kościach i przez 3 dni się źle czułam ogólnie. Wiem że któraś miała kleszcza ale nie pamiętam która z Was. Gdzie to z tym jechać? Do rodzinnego na początek czy gdzie?
Ja bym do rodzinnego

Aplikacja pokazuje 24 dni.. Ale ja liczę wiecej;) jeszcze z miesiąc i po sprawie:) znaczy dopiero się zacznie..

Trzymajcie się dzielnie.. I dawajcie znaka po wizytach..

reklama
Do góry