reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Aw80 ja biorę magnez cały czas. Jakbym nie wzięła to w nocy wylabym jak kojot do księżyca z bólu przy skurczu łydek.
Kinderbuenoo mi zostało już tylko 25 dni do terminu a jak się okaże że jednak moja księżniczka dalej trzyma główkę w górze to jeszcze z 7 dni mniej do CC. Jutro mam wizytę to się dowiem co tam tą moja pannica wymyśliła.
Wczoraj przespałam całą noc i pół dnia za to dzisiaj w nocy odleżyn dostałam. Praktycznie wogole nie spałam. Wstałam taka połamaną że nawet głowy nie mogę obrucic.

reklama
Dzien dobry! Ja nie spie od switu...cbyba bol brzucha mnje obudzil.
Nie mam wyciekow z piersi. Przestalam brac luteine. Mialam odstawic po 36 tc, ale mi sie skonczyla wczoraj to stwierdzilam, ze 2-3 dni nie zrobia roznicy... to sie okaze.
Kiedy macie odstawic luteine (oczywiscie te co biora)?
Mg lykam i nke mam zalecenia, zeby odstawic. Nie pytalam zreszta. Jak jednak bierze sie go nie bedac w ciazy to w ciazy chyba tez mozna?

Dziewczyny ja to mam jakieś przeczucie ,że jednak nie doczekam do terminu [emoji16] dwojeczka kilka razy dziennie i to parcie co raz częstsze. Żeby tylko wytrzymała do końca 38tc. I do wizyty 27 sierpnia. Musimy sprawdzić ile waży , bo w szpitalu była duża i u pani ginekolog. Badanie z jednego.dnia to wykazało [emoji16][emoji16][emoji16]

Mam świadomość jak wygląda poród i że boli. Jednak teraz jakoś unikam tematu i czuje ,że zaczynam się dygac [emoji23][emoji23][emoji23]

Aw80 ja biorę magnez cały czas. Jakbym nie wzięła to w nocy wylabym jak kojot do księżyca z bólu przy skurczu łydek.
Kinderbuenoo mi zostało już tylko 25 dni do terminu a jak się okaże że jednak moja księżniczka dalej trzyma główkę w górze to jeszcze z 7 dni mniej do CC. Jutro mam wizytę to się dowiem co tam tą moja pannica wymyśliła.
Wczoraj przespałam całą noc i pół dnia za to dzisiaj w nocy odleżyn dostałam. Praktycznie wogole nie spałam. Wstałam taka połamaną że nawet głowy nie mogę obrucic.

Ciekawe czy jeszcze na koniec się obróci...
Już masz blisko, a biorąc pod uwagę cesarkę to bardzo bardzo :):)

Kurcze, sama nie wiem co robić. Luteine jeszcze biorę, wizytę mam 22, i narazie zastanawiam się nad magnesem. Czy może być on przyczyną biegunki. Od okolo miesiąca moja dwójka jest płynna lub polplynna, ale od wczoraj to już można mówić o biegunce [emoji26]. Moja gin jest jeszcze na urlopie i nie chce jej zawracać głowy smsami o dwójce[emoji16]

Mnie niestety obrzydza całowanie zwierząt fuj a jak już widze psy nie wiem jakich ras co im się ta ślina zbiera i jak otrzepuja mordę i wszystko wylatuje nie wiem gdzie zależy gdzie stoi, to już w ogóle mam odruch wymiotny Ehhhh

AniaStar dobrze ze wróciłaś

Kasiaczek89pl gdzieś ty???

Tu i tam. Awaria rybkowa mnie wciągnęła a na wieczór koncert Boys :) i nic i nic i nic nowego narazie w moim temacie

Nie jest z Tobą tak źle [emoji14]
Moja koleżanka miała manie sprawdzania, czy wszystko jest wylaczone z prądu. Przed wyjściem z domu robiła sobie telefonem filmik przedstawiający wszystkie gniazdka w mieszkaniu.

Moja współlokatorka z internartu z kolei, nie była w stanie znieść kiedy ktoś przy niej... Jadł. I trzeba było ją w nocy odprowadzać do toalety. Kiedyś wylała na mnie czajnik wody o 3 w nocy, żebym z nią do kibelka poszła.

Przyciągam freaków.

Moja siostra ma ta manie wyłączania i jeszcze zakręca dopływ gazu i wody i tez ma tel dokumentuje to.

Dziewczyny uzarl mnie kleszcz jakoś ponad tydzień temu nawet może to już że 2 tygodnie będzie . Zbagatelizowała to. A dzisiaj patrzę i mam rumień wokół tego ugryzienia i jestem przerażona. Jeszcze czytam na internetowych że przy zakażeniu bolerioza są objawy grypopodobne a ja od piątku mam łamanie w kościach i przez 3 dni się źle czułam ogólnie. Wiem że któraś miała kleszcza ale nie pamiętam która z Was. Gdzie to z tym jechać? Do rodzinnego na początek czy gdzie?

reklama
U mnie rdzawe brudzenie drugi dzień pod rząd. Już się cieszyłam, ale dupsko. Jutro wizyta, aż się boje co gin powie [emoji14]

A czapeczki do szpitala nie biore ;)

U mnie choć jakie były ostanio , krwiste, galaretowate, przezroczyste , wodniste .... i nic. Nawet na IP co byłam ( ból raczej od nerki ) mówili ze jest ok ... i tak idę znów w piątek do mojego gin bo zapomniałam o jednym bardzo ważnym temacie.

Do góry