reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A ja zrobiłam pierwsze dwa prania małego rzeczy. I tak siedzę i wącham je i aż mi się robi niedobrze, chyba ze stresu :p

W ogóle mam problem pierwszego świata. Chce kupić organizer do wózka i nie wiem co wybrać :(

I jeszcze nie wiem czym się różni ptaszek szumiący od misia szumiacego oprócz różnicy w cenie...

Także takie mam rozkminy:)

Chyba miś szumiś? A ptaszka nie kojarzę..

reklama
A ja zrobiłam pierwsze dwa prania małego rzeczy. I tak siedzę i wącham je i aż mi się robi niedobrze, chyba ze stresu [emoji14]

W ogóle mam problem pierwszego świata. Chce kupić organizer do wózka i nie wiem co wybrać :(

I jeszcze nie wiem czym się różni ptaszek szumiący od misia szumiacego oprócz różnicy w cenie...

Także takie mam rozkminy:)
Niczym właściwie się nie różnią ;) wyglądem [emoji14]

Coś mało piszecie
Poczytałem trochę sieprniowki i już piszą o kłopotach z karmienie KP że co chwilę na cycu, że jak odloza dziecko to płacze, albo śpią przy cycku itp ja wiedziałam że tak jest mimo iż nie karmilam tak samo rodzic SN bym nie chciała bo domyślam się że lekko nie jest i boli okropnie Ehhhh oby już mieć małego zdrowego

To kupię chyba tego ptaka bo mały i ładny i tańszy o połowe :)

Czy Wam się tez sprawdzały te szumiące gadżety ? Bo z mojego otoczenia to 100% pozytywnych opinii
U mnie szumiś byl ok. I usypiał Kube ale on był generalnie z tych dzieci bezproblemowych... Nie wiem co w przypadku dzieci bardziej wymagających ;)

Mama7 te przebicie pęcherza plodowego boli? Jakimś szpikulcem to robią? :/ kinderbueno ja miałam szumisia, polecam na kolki. Zanim go wyczailam w necie ratowalismy się odkurzaczem lub suszarką, ale robiło się od niej strasznie gorąco w pokoju. Moja córka darła się niesamowicie do 4ms życia.... kolki to tragedia była u nas

reklama
Do góry