U mnie obaj głowy 33 a klata 34 cm. Obaj też 56cm "wzrostu" waga tylko inna. Z Kacprem mam pierwsza faza 3.5h druga 2h z Bartkiem pierwszą wpisali mi pi razy drzwi bo jak się zapytali kiedy się zaczęło powiedziałam o północy... no a drugą wpisali 5 minut więc wyszło łącznie 2h34m
reklama
A w ogóle boli mnie brzuch a Miki dostał dziś p..lca.
Skopał mi wnętrzności tak że pół dnia wymiotowałam. Poszłam spać to skurcze mnie budziły lub kopanie i teraz skurcze i kopanie... nic nie jem pierdziele boję się... tak mnie wymęczyło...
W ogóle dziś noc spadających gwiazd...
Skopał mi wnętrzności tak że pół dnia wymiotowałam. Poszłam spać to skurcze mnie budziły lub kopanie i teraz skurcze i kopanie... nic nie jem pierdziele boję się... tak mnie wymęczyło...
Mnie nikt nie mówił że trzeba. Na stronie Madalińskiego jest że takowe respektują o ile....Chyba jest konieczny.
Tzn jak pojedziesz z bólami i rozwarciem to myślę że nawet jakbyś nie miała jakiegoś badania to by nie zrobili rabanu jakiegoś mega.
Ale przy takim zwykłym, wolnym porodzie to myślę że będą wymagać
Mój plan jest taki że zero oksytocyny. Żr rodzę szybko. I idę do domu po 12h maks. Koniec planu.
D
Deleted member 181710
Gość
Też bym wolała bezMój plan jest taki że zero oksytocyny
Ale co zrobić jak nie idzie
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Z braku innych perspektyw ale ja wiem że nawet przy pierwszym porodzie gdybym nie uparła się na wyjście do domu i stąd ta oksy to urodziłabym bez...Też bym wolała bez
Ale co zrobić jak nie idzie
KINDERBUENOO88
A ja zrobiłam pierwsze dwa prania małego rzeczy. I tak siedzę i wącham je i aż mi się robi niedobrze, chyba ze stresu
W ogóle mam problem pierwszego świata. Chce kupić organizer do wózka i nie wiem co wybrać
I jeszcze nie wiem czym się różni ptaszek szumiący od misia szumiacego oprócz różnicy w cenie...
Także takie mam rozkminy
W ogóle mam problem pierwszego świata. Chce kupić organizer do wózka i nie wiem co wybrać
I jeszcze nie wiem czym się różni ptaszek szumiący od misia szumiacego oprócz różnicy w cenie...
Także takie mam rozkminy
Mama7
A w ogóle boli mnie brzuch a Miki dostał dziś p..lca.
Nie wiem czy będzie coś widać bo tyle samolotów co zostawiło te opary które niemal chmury tworzą to masakra..
reklama
Mama7
Też spojrzałam w kartę młodego.. poród wpisany 4.55 w tym 4.40 1 fazy i 15 drugiej. Główką 36, barki 37.. 4200 i 61cm.. taki był. Podana oxy, przebity pęcherz i chyba tyle ciekawych rzeczy.. I gbs ujemny, ale bakterie e-coli były.. I coś dowcipnie dostałam..
Młodemu zrobili morfologie- wyszła ok i crp też dobrze..
Młodemu zrobili morfologie- wyszła ok i crp też dobrze..