reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Czyli na razie nasze forumowe grono jeszcze w dwupakach ;).
A ja juz jestem po milej imprezce baby shower, ktora zrobily mi dziewczyny. Przyniosly jedzonko (salatki, owoce, tort bezowy), zrobily nawet lemoniade :), udekorowaly mieszkanie i jeszcze przyniosly prezenty :), a ja siedzialam jak w amerykanskim serialu i otwieralam paczki :). Milo bylo i wiadomo, ze nie spotkamy sie w takim gronie bardzo szybko. Atrakcja wieczoru bylo ogladanie na duzym ekranie zdjec z sesji ciazowej. Mega babski wieczor :). Meza wyslalam na rower, a raczej sam sie wyslal ;).

Ostatnia edycja:
Czyli na rzie nasze forumowe grono jeszcze w dwupakach ;).
A ja juz jestem po milej imprezce baby shower, ktora zrobily mi dziewczyny. Przyniosly jedzonko (salatki, owoce, tort bezowy), zrobily nawet lemoniade :), udekorowaly mieszkanie i jeszcze przyniosly prezenty :), a ja siedzialam jak w amerykanskim serialu i otwieralam paczki :). Milo bylo i wiadomo, ze nie spotkamy sie w takim gronie bardzo szybko. Atrakcja wieczoru bylo ogladanie na duzym ekranie zdjec z sesji ciazowej. Mega babski wieczor :). Meza wyslalam na rower, a raczej sam sie wyslal ;).
Masz jakieś foty?

Chloe to miłe z ich strony, ja nigdy nie byłam na czymś takim ;) tym bardziej sama nie miałam. Może dlatego że nie mam zbyt wiele koleżanek... czy wy moglybyscie zrobić zdjęcia jaki kocyk do szpitala/na wyjście i jakie ubranko na wyjście szykujecie? Nie wiem ja mam z tym odwieczny problem jak ubierać noworodka.... sama mam niedoczynnosc tarczycy i raz mi zimno raz gorąco więc po sobie nie umiem stwierdzić co założyć maluchowi :/ mojego męża siostra ciągle mi uwagę zwracała że za grubo ubieram.... ona ma 4 dzieci i skolei moim zdaniem za bardzo ich hartuje.... tak że tak ;) której z was by się chciało wstawić fotkę to będzie dla mnie pomocne ;)

To kupię chyba tego ptaka bo mały i ładny i tańszy o połowe :)

Czy Wam się tez sprawdzały te szumiące gadżety ? Bo z mojego otoczenia to 100% pozytywnych opinii
Ja czytalam dobre opinie o szumisiach i dostalam takiego na baby- shower, bo chcialam. Dostalam misia, ale ogladalam w sklepie i ptaszki maja te same funkcje wiec moze nie ma sensu przeplacac.

Udało mi się upolować jedną perseide i pomyśleć życzenie, także idę spać, bo jeśli ma się spełnić, to jutro ciężki dzień mnie czeka [emoji14]

Chloe super, że impreza się udała ;)

@oluchapoducha ja też mam nt i dlatego w ogole nie zwracam uwagi na to jak ja odczuwam temperature i córkę ubieram zawsze dużo lżej niż siebie. A co na wyjście, to zależy kiedy urodzę. Jak w te upały, to pewnie body na krótki rękaw :)

Dobranoc panienki :*

Czyli na razie nasze forumowe grono jeszcze w dwupakach ;).

Super taki babski babyshower :):)
Zazdroszczę :)

Masz jakieś foty?
Ja z zasady staram sie nie wstawiac w necie zdjec z twarzami (ani swoja, ani innych) wiec na zdjeciu czesc dekoracji i prezenty, takie kulki zielone to dekoracja nad lozeczko zrobiona wlasnorecznie przez moja kuzynke. Doceniam wysilek, ale na razie nie wiem, jak ja zaczepic nad lozeczkiem. Moze gdzies zdobede jakas uzywana karuzele i jakos to zmątuję.
20180812_225252.jpg

20180812_225554.jpg

Załączniki

• 20180812_225554.jpg
    20180812_225554.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 327
  • 20180812_225252.jpg
    20180812_225252.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 332
reklama
Chloe to miłe z ich strony, ja nigdy nie byłam na czymś takim ;) tym bardziej sama nie miałam. Może dlatego że nie mam zbyt wiele koleżanek... czy wy moglybyscie zrobić zdjęcia jaki kocyk do szpitala/na wyjście i jakie ubranko na wyjście szykujecie? Nie wiem ja mam z tym odwieczny problem jak ubierać noworodka.... sama mam niedoczynnosc tarczycy i raz mi zimno raz gorąco więc po sobie nie umiem stwierdzić co założyć maluchowi :/ mojego męża siostra ciągle mi uwagę zwracała że za grubo ubieram.... ona ma 4 dzieci i skolei moim zdaniem za bardzo ich hartuje.... tak że tak ;) której z was by się chciało wstawić fotkę to będzie dla mnie pomocne ;)

To ja Ci jutro wrzucę bo to mi leży w stercie do prania i jutro będę to rozpakowywać :)

Do góry