reklama
Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Czyli na razie nasze forumowe grono jeszcze w dwupakach .
A ja juz jestem po milej imprezce baby shower, ktora zrobily mi dziewczyny. Przyniosly jedzonko (salatki, owoce, tort bezowy), zrobily nawet lemoniade , udekorowaly mieszkanie i jeszcze przyniosly prezenty , a ja siedzialam jak w amerykanskim serialu i otwieralam paczki . Milo bylo i wiadomo, ze nie spotkamy sie w takim gronie bardzo szybko. Atrakcja wieczoru bylo ogladanie na duzym ekranie zdjec z sesji ciazowej. Mega babski wieczor . Meza wyslalam na rower, a raczej sam sie wyslal .
A ja juz jestem po milej imprezce baby shower, ktora zrobily mi dziewczyny. Przyniosly jedzonko (salatki, owoce, tort bezowy), zrobily nawet lemoniade , udekorowaly mieszkanie i jeszcze przyniosly prezenty , a ja siedzialam jak w amerykanskim serialu i otwieralam paczki . Milo bylo i wiadomo, ze nie spotkamy sie w takim gronie bardzo szybko. Atrakcja wieczoru bylo ogladanie na duzym ekranie zdjec z sesji ciazowej. Mega babski wieczor . Meza wyslalam na rower, a raczej sam sie wyslal .
Ostatnia edycja:
Masz jakieś foty?Czyli na rzie nasze forumowe grono jeszcze w dwupakach .
oluchapoducha
Chloe to miłe z ich strony, ja nigdy nie byłam na czymś takim tym bardziej sama nie miałam. Może dlatego że nie mam zbyt wiele koleżanek... czy wy moglybyscie zrobić zdjęcia jaki kocyk do szpitala/na wyjście i jakie ubranko na wyjście szykujecie? Nie wiem ja mam z tym odwieczny problem jak ubierać noworodka.... sama mam niedoczynnosc tarczycy i raz mi zimno raz gorąco więc po sobie nie umiem stwierdzić co założyć maluchowi :/ mojego męża siostra ciągle mi uwagę zwracała że za grubo ubieram.... ona ma 4 dzieci i skolei moim zdaniem za bardzo ich hartuje.... tak że tak której z was by się chciało wstawić fotkę to będzie dla mnie pomocne
Chloe.Chloe
Ja czytalam dobre opinie o szumisiach i dostalam takiego na baby- shower, bo chcialam. Dostalam misia, ale ogladalam w sklepie i ptaszki maja te same funkcje wiec moze nie ma sensu przeplacac.To kupię chyba tego ptaka bo mały i ładny i tańszy o połowe
Czy Wam się tez sprawdzały te szumiące gadżety ? Bo z mojego otoczenia to 100% pozytywnych opinii
D
Deleted member 178444
Gość
Udało mi się upolować jedną perseide i pomyśleć życzenie, także idę spać, bo jeśli ma się spełnić, to jutro ciężki dzień mnie czeka [emoji14]
Chloe super, że impreza się udała
@oluchapoducha ja też mam nt i dlatego w ogole nie zwracam uwagi na to jak ja odczuwam temperature i córkę ubieram zawsze dużo lżej niż siebie. A co na wyjście, to zależy kiedy urodzę. Jak w te upały, to pewnie body na krótki rękaw
Dobranoc panienki :*
Chloe super, że impreza się udała
@oluchapoducha ja też mam nt i dlatego w ogole nie zwracam uwagi na to jak ja odczuwam temperature i córkę ubieram zawsze dużo lżej niż siebie. A co na wyjście, to zależy kiedy urodzę. Jak w te upały, to pewnie body na krótki rękaw
Dobranoc panienki :*
KINDERBUENOO88
Czyli na razie nasze forumowe grono jeszcze w dwupakach .
Super taki babski babyshower
Zazdroszczę
Chloe.Chloe
Ja z zasady staram sie nie wstawiac w necie zdjec z twarzami (ani swoja, ani innych) wiec na zdjeciu czesc dekoracji i prezenty, takie kulki zielone to dekoracja nad lozeczko zrobiona wlasnorecznie przez moja kuzynke. Doceniam wysilek, ale na razie nie wiem, jak ja zaczepic nad lozeczkiem. Moze gdzies zdobede jakas uzywana karuzele i jakos to zmątuję.Masz jakieś foty?
Załączniki
reklama
KINDERBUENOO88
Chloe to miłe z ich strony, ja nigdy nie byłam na czymś takim tym bardziej sama nie miałam. Może dlatego że nie mam zbyt wiele koleżanek... czy wy moglybyscie zrobić zdjęcia jaki kocyk do szpitala/na wyjście i jakie ubranko na wyjście szykujecie? Nie wiem ja mam z tym odwieczny problem jak ubierać noworodka.... sama mam niedoczynnosc tarczycy i raz mi zimno raz gorąco więc po sobie nie umiem stwierdzić co założyć maluchowi :/ mojego męża siostra ciągle mi uwagę zwracała że za grubo ubieram.... ona ma 4 dzieci i skolei moim zdaniem za bardzo ich hartuje.... tak że tak której z was by się chciało wstawić fotkę to będzie dla mnie pomocne
To ja Ci jutro wrzucę bo to mi leży w stercie do prania i jutro będę to rozpakowywać