reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Wyobrażacie sobie że ja nadal siedzę na izbie przyjęć od rana . Warszawa to jednak siła, nigdzie nie ma miejsca . Muszą mnie położyć na oddział A nie ma gdzie. Znalazło się miejsce w Wołominie. Masakra jakaś ledwo żyje A karetka ma być po mnie o 20 dopiero.
Brak słów :/
kasiaczek89pl
Napisze tylko, później was nadrobię . I ja byłam pierwszy raz dzisiaj na IP...męczyły mnie wymioty i zawroty głowy , później wymioty były nawet z krwią :/ zadzwoniłam do mojego gina, to kazał na IP przyjechać, bo mówi, że może rozwarcie się robi. To mój S.wrocil i pojechaliśmy. W tym szpitalu to jakaś kpina, dobrze, że nie planuje tam rodzic. Zajeżdżamy, a babka do mnie czy byłam u rodzinnego, a ja że nie, że tutaj mi kazali przyjechać i że teraz mój rodzinny ma przerwę. Kazali poczekać. Czekamy, ja z reklamówka w ręce w razie czego. Woła nas i pyta mnie czy chce zostać w szpitalu czy chce żeby tylko narazie mnie lekarz zbadał . A ja sobie myślę, kto tutaj decyduje :/ ale w końcu zaprowadziła nas na ginekologię , tam lekarz sprawdził mi szyjkę, powiedział że zamknięta, że rozwarcia nie ma. Później przeszliśmy na usg , serduszko maluszka ok, inne parametry tez. Z nim wszystko okej , dobra informacja, to że główka na dole [emoji173]️ I zalecenia lekarza, że dieta lekkostrawna, jakieś suchary i dużo pić. Nawet karty żadnej nie dostałam ze szpitala, porażka.
Wróciłam do domu i się znalazł winowajca...wypiłam rano sporo wody z cytryna i miodem, sfermentowało i żołądek dostał po mordzie...ech:/ ja piłam i nic nie czułam.
Już mi lepiej, leżę i zajadam chrupki kukurydziane.
Współczuje. Niech Ci szybko przejdzie
kasiaczek89pl
Ja się b. źle czuję... już łyknęłam Mg i piję tę wodę... ale grzybnia... niech się rozpada czy coś bo mi źle fizycznie..
Ja śpiąca i jakieś takie upławy żółtawe. Może to po badaniu ...
Ty??? Taka co nigdy nic nie potrzebuje i wszystko jest bez sensu i nie trzeba????? Myślę że sterylizator to ostatnia rzecz jaką bym kupiła
Ja kupilam, z czystej wygody i lenistwa, heh..
Anka wczoraj tak miała...Ja śpiąca i jakieś takie upławy żółtawe. Może to po badaniu ...
kasiaczek89pl
Porzygałam się... k..a dobijcie mnie dziś...
Pewnie coś zjadłaś i porobilas i wróciło
reklama
No badania zrobili mi wszystkie, do Ktg jestem podpieta od 4 godzin i ledwo do łazienki mogę wstać. Wszystko mnie boli już od tego siedzenia A w ogóle to nie zdawałam sobie sprawy że ta cholestaza ciążowa to taka niebezpieczna dla dzidziU mnie popadalo 5 minut i koniec :/O matko! A zrobili jakieś badania, podali Ci coś?