reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja dzisiaj odebrałam młodego o 13 i poszliśmy na plac zabaw.. do 17 tam tkwiłam.. ławki takie niewygodne że szok.. Ale w cieniu i wiatr to w sumie chyba lepiej niż u mnie w mieszkaniu..
Teraz przyszliśmy i bajka się zajął A ja leżę..

Miało przyjść ochłodzenie j nic.. Ja wysiadam.. pisałam chyba już?
W nocy ponoć choć u mnie wiatr się wzmaga..

reklama
Wyobrażacie sobie że ja nadal siedzę na izbie przyjęć od rana . Warszawa to jednak siła, nigdzie nie ma miejsca . Muszą mnie położyć na oddział A nie ma gdzie. Znalazło się miejsce w Wołominie. Masakra jakaś ledwo żyje A karetka ma być po mnie o 20 dopiero.

W nocy ponoć choć u mnie wiatr się wzmaga..
U mnie popadalo 5 minut i koniec :/
Wyobrażacie sobie że ja nadal siedzę na izbie przyjęć od rana . Warszawa to jednak siła, nigdzie nie ma miejsca . Muszą mnie położyć na oddział A nie ma gdzie. Znalazło się miejsce w Wołominie. Masakra jakaś ledwo żyje A karetka ma być po mnie o 20 dopiero.
O matko! A zrobili jakieś badania, podali Ci coś?

Paranoja...inaczej tego nazwac nie mozna

Zjadłem trzy kanapki z dżemem i popilam zimnym mlekiem od razu lepiej

Macie fotkę idę odpoczywać

Załączniki

• DSC_2308.JPG
    DSC_2308.JPG
    630 KB · Wyświetleń: 94
  • DSC_2309.JPG
    DSC_2309.JPG
    587,8 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Do góry