reklama
Dziewczyny, czy slyszalyscie o jakims forum/grupie swiezo upieczonycn mateczek, ktore np. razem wychodza na specry/wspieraja sie/wymieniaja codzienne doswiadczenia, takie forum na ktorym mozna zorganizowac spotkania itd.? Bardzo podobno popularne np. w Irlandii i pozwala nie zwariowac na macierzynskim.. W Polsce jeszcze na cos takiego nie trafilam...
Angelika89
Fanka BB :)
Ja po wizycie u lekarza zostalam nad woda i siedzialam chwile na kocu i jak wstalam to tam taka mokra plama i tez sie zastanawialam czy to wody czy sie spocilam :/ w ogole dzisiaj u lekarza mialam cisnienie 87/73 a puls 92 ehh
xnightfall94
Od początku myślałam, że to ta cytryna..ale później ten gin mnie w sumie nastraszył i już zaczęłam myśleć . Wczoraj wieczorem były przytulanki i mój S.pomyślał, że to może przez to. Takie głupie myśliNawet mnie tak nie strasz! My mamy termin na koniec września! Jeszcze żadnych IP! Jak dobrze że to fałszywy alarm. Współczuję nerwów, bidulko![]()
Było mi lepiej i znów zwracałam :/ chyba dzisiaj nic nie zrobię już i zostaje mi leżenie :<
Odpocznij....Od początku myślałam, że to ta cytryna..ale później ten gin mnie w sumie nastraszył i już zaczęłam myśleć . Wczoraj wieczorem były przytulanki i mój S.pomyślał, że to może przez to. Takie głupie myślidobrze, że wizyta w czwartek .
Było mi lepiej i znów zwracałam :/ chyba dzisiaj nic nie zrobię już i zostaje mi leżenie :<
A w ogóle nie powinno puć się cytryny w upał i przy gorączce... tak mi kiedyś lekarz powiedział ale nie pamiętam dlaczego...Od początku myślałam, że to ta cytryna..ale później ten gin mnie w sumie nastraszył i już zaczęłam myśleć . Wczoraj wieczorem były przytulanki i mój S.pomyślał, że to może przez to. Takie głupie myślidobrze, że wizyta w czwartek .
Mama7
Wyobrażacie sobie że ja nadal siedzę na izbie przyjęć od rana . Warszawa to jednak siła, nigdzie nie ma miejsca . Muszą mnie położyć na oddział A nie ma gdzie. Znalazło się miejsce w Wołominie. Masakra jakaś ledwo żyje A karetka ma być po mnie o 20 dopiero.
A w którym szpitalu jesteś?
reklama
Mama7