reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
U nas taki brzuszek [emoji4]ale jeszcze ponad 1.5 miesiąca do terminu, także Jeszce rosniemy [emoji1]
_DSC0191.jpg
20180803_161116.jpg

Załączniki

• _DSC0191.jpg
    _DSC0191.jpg
    83,7 KB · Wyświetleń: 300
  • 20180803_161116.jpg
    20180803_161116.jpg
    59,3 KB · Wyświetleń: 300
Zobaczcie mój brzucholek.. wydaje mi się duży w porównaniu do waszych..Zobacz załącznik 886473
Sorki że niewyraźnie te zdjęcia, ale przy lustrze akurat ciemno..
Bardzo zgrabny brzuszek [emoji4] jest duży ale chociaż nikt nie ma wątpliwości, że to ciąża [emoji1] tak jak dziewczyny piszą reszta filigranowa więc serio bardzo fajnie wyglądasz

Dziewczyny butelka z woda 1,5 l przewrocila sie obok mnie, tak ze korkiem uderzyla mnie w bok brzucha. Powiedzcie, ze nic sie nie stalo i ze ja jestem przewrazliwiona i juz swiruje, bo juz dziecko duze i wod coraz mniej i nie wiem czy jest dobra amortyzacja :/
Dziecko jest dobrze chronione, także myślę że nic mu się nie stało i nie musisz się martwić [emoji1]

reklama
Masakra i weź się nie martw później. Ja teraz obsesyjnie sprawdzam ruchy. Tylko już w sumie nie wiem jak mam liczyć? Czy 10 ruchów np. od 9 i zapisać godzinę kiedy 10 ruch, czy w ciągu godziny ile ruchów? Doradzcie?

Do góry