reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Cos mylę czy to taka sama komoda jak ta która my kupiliśmy? 2 kartony. Mój tata sam odbierał ją z magazynu ikei, ledwie dał radę podnieść i wrzucić do samochodu. Potem w drodze powrotnej porwał mojego S. z pracy i razem wnieśli na drugie piętro. Tata niósł mniejszy karton to już nie było problemu, ale S. w pojedynkę rzucił się na ten większy i cięższy. Jak wtaszczył do gory to był wykończony. W każdym razie ta komoda to koszmar do przenoszenia. Naszą podkleiłam filcem żeby łatwiej się ją odsuwało w razie potrzeby.
Ja z Allegro , a nie z Ikea, ale to chyba Ty o niej pisałaś pierwsza. Tak, dwa kartony. No mój wujek nie miał siły, a to tylko jedno piętro :/ my wszystkie meble teraz podklejamy tymi podkładkami, zrobiłam zapas :-) ciężka do złożenia ?

Ja z Allegro , a nie z Ikea, ale to chyba Ty o niej pisałaś pierwsza. Tak, dwa kartony. No mój wujek nie miał siły, a to tylko jedno piętro :/ my wszystkie meble teraz podklejamy tymi podkładkami, zrobiłam zapas :-) ciężka do złożenia ?
S. dość szybko się uporał :) ale śmiesznie było bo pierwszy raz w życiu skręcał coś z Ikei i był w szoku że mebel może mieć tak dużo części i śrubek

U mnie tez piersi olbrzymie, dlatego ten brzuszek tak się nie odróżnia :((
Mój lekarz mówił, żebym żadnych ruchów nie liczyła, bo to niepotrzebny stres, a mówi, że znam pory mojego maluszka i wiem, kiedy się rusza i to jest okej.
U mnie nie wiem jaki będzie poród jeszcze...mały ciagle dupką do dołu był niestety, za tydzień mam wizytę i liczę na to, że się przekręcił i będzie możliwość SN

reklama
Do góry