reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

My też kupilismy komodę z Ikea, 2 pudełka, w tym jedno mega ciężkie. Biała komoda 6 szuflad z serii malm. Może taka sama jak wy kupiłyście ? ;) ale ona z myślą o córce jest, od tego roku ma swój pokój. A mały będzie z nami w pokoju na początku.

reklama
Masakra i weź się nie martw później. Ja teraz obsesyjnie sprawdzam ruchy. Tylko już w sumie nie wiem jak mam liczyć? Czy 10 ruchów np. od 9 i zapisać godzinę kiedy 10 ruch, czy w ciągu godziny ile ruchów? Doradzcie?
Ja mam zalecenia od położnej ze szkoły rodzenia to liczyć od 9 i zaznaczyć na karcie kiedy 10 ruch :) i to koniec liczenia na dany dzień :)

Masakra i weź się nie martw później. Ja teraz obsesyjnie sprawdzam ruchy. Tylko już w sumie nie wiem jak mam liczyć? Czy 10 ruchów np. od 9 i zapisać godzinę kiedy 10 ruch, czy w ciągu godziny ile ruchów? Doradzcie?
Ja też obsesyjnie liczę ruchy po wiadomości o zawiniętej pepowine[emoji17] ile my się musimy namartwic o te nasze dzieciątka...

My też kupilismy komodę z Ikea, 2 pudełka, w tym jedno mega ciężkie. Biała komoda 6 szuflad z serii malm. Może taka sama jak wy kupiłyście ? ;) ale ona z myślą o córce jest, od tego roku ma swój pokój. A mały będzie z nami w pokoju na początku.
Tak to ta sama. Świetny mebel :) ja na ciuszki takie ktore mała będzie nosić mam przeszklony regał a ta komoda jest też dla małej ale na kosmetyki i akcesoria do pielęgnacji, pieluszki, pościele, zapas ubranek w większych rozmiarach, poza tym wrzuciłam tam wszystkie te kremy, podpaski, wkładki, których ja będę używać :)

Mi lekarka powiedziala, ze przez godzine po posilku powinno byc 10 ruchow, a polozna dzisiaj powiedziala, ze godzine po posilku zaczyna sie liczenie, po 10 ruchach uznajemy, ze jest ok.

reklama
Do góry