reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Załączniki

• Screenshot_20180809-173828_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20180809-173828_Samsung Internet.jpg
    230,2 KB · Wyświetleń: 102
reklama
Witajcie, u mnie na Śląsku podobnie jak u Was Sahara. Zazdroszczę tej diety owocowej... ja niby troszkę owoców mogę, no ale dla mnie te 100g to trochę mało [emoji12] ja mialam sesję na sianie, w ogrodach Kapias i na chwilę wlazłam też do stawu. Jak uslyszslam o tym sianie, to chciałam uciekać, ale w sumie wyszły fajne zdjęcia. Zobacz załącznik 886479Zobacz załącznik 886482Zobacz załącznik 886483
Piękne :) i sukienka rewelacja, gdzie można taką kupić ? :)

Dziewczyny butelka z woda 1,5 l przewrocila sie obok mnie, tak ze korkiem uderzyla mnie w bok brzucha. Powiedzcie, ze nic sie nie stalo i ze ja jestem przewrazliwiona i juz swiruje, bo juz dziecko duze i wod coraz mniej i nie wiem czy jest dobra amortyzacja :/

Dziewczyny butelka z woda 1,5 l przewrocila sie obok mnie, tak ze korkiem uderzyla mnie w bok brzucha. Powiedzcie, ze nic sie nie stalo i ze ja jestem przewrazliwiona i juz swiruje, bo juz dziecko duze i wod coraz mniej i nie wiem czy jest dobra amortyzacja :/
Świrujesz!

reklama
Na pewno nic się nie stało ;) dzieciątko jest w środku odpowiednio zabezpieczone :)

Do góry