reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Załączniki

• Screenshot_20180809-173828_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20180809-173828_Samsung Internet.jpg
    230,2 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Witajcie, u mnie na Śląsku podobnie jak u Was Sahara. Zazdroszczę tej diety owocowej... ja niby troszkę owoców mogę, no ale dla mnie te 100g to trochę mało [emoji12] ja mialam sesję na sianie, w ogrodach Kapias i na chwilę wlazłam też do stawu. Jak uslyszslam o tym sianie, to chciałam uciekać, ale w sumie wyszły fajne zdjęcia. Zobacz załącznik 886479Zobacz załącznik 886482Zobacz załącznik 886483
Piękne :) i sukienka rewelacja, gdzie można taką kupić ? :)

Dziewczyny butelka z woda 1,5 l przewrocila sie obok mnie, tak ze korkiem uderzyla mnie w bok brzucha. Powiedzcie, ze nic sie nie stalo i ze ja jestem przewrazliwiona i juz swiruje, bo juz dziecko duze i wod coraz mniej i nie wiem czy jest dobra amortyzacja :/

Dziewczyny butelka z woda 1,5 l przewrocila sie obok mnie, tak ze korkiem uderzyla mnie w bok brzucha. Powiedzcie, ze nic sie nie stalo i ze ja jestem przewrazliwiona i juz swiruje, bo juz dziecko duze i wod coraz mniej i nie wiem czy jest dobra amortyzacja :/
Świrujesz!

reklama
Na pewno nic się nie stało ;) dzieciątko jest w środku odpowiednio zabezpieczone :)

Do góry