Adell1994
Fanka BB :)
Screen ze strony sklepu bo nie mam zrobionego zdjęcia a wózek jeszcze nie złożonyJaki masz wózek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Screen ze strony sklepu bo nie mam zrobionego zdjęcia a wózek jeszcze nie złożonyJaki masz wózek?
To dobrze że na Kubę się nie zgodziłam i klasycznie Antków jak mrówków kolejny rok no i widzę że Mikołaje w czołówce tak jak gdy rodziłam Kacpra-Kacpry, Bartka-Bartki...Zestawienie imion za pierwsze pół roku 2018
Jest tu ktoś kto nie ma wybranego jeszcze imienia ?
Link do: Imiona nadane dzieciom w pierwszym półroczu 2018 r. - Ministerstwo Cyfryzacji
Piękne i sukienka rewelacja, gdzie można taką kupić ?Witajcie, u mnie na Śląsku podobnie jak u Was Sahara. Zazdroszczę tej diety owocowej... ja niby troszkę owoców mogę, no ale dla mnie te 100g to trochę mało [emoji12] ja mialam sesję na sianie, w ogrodach Kapias i na chwilę wlazłam też do stawu. Jak uslyszslam o tym sianie, to chciałam uciekać, ale w sumie wyszły fajne zdjęcia. Zobacz załącznik 886479Zobacz załącznik 886482Zobacz załącznik 886483
Świrujesz!Dziewczyny butelka z woda 1,5 l przewrocila sie obok mnie, tak ze korkiem uderzyla mnie w bok brzucha. Powiedzcie, ze nic sie nie stalo i ze ja jestem przewrazliwiona i juz swiruje, bo juz dziecko duze i wod coraz mniej i nie wiem czy jest dobra amortyzacja :/
Dopiero ? To tak z ciekawości ile masz lat ?Ogólnie jestem w szoku jak dużo tutaj jest młodych mam co mają już dwójkę dzieci i czekają na trzecie
No i nasza kochana Bajdelka co na czwarte
Ja dopiero pierwsze i tak wydawało mi się, że w sam czas ale czasem tak aż dziwnie, że to pierwsze...
Mam nadzieje, to chyba z tych upalow mi odwala juz i wyszukujeŚwirujesz!
O Jezu ile tych Franciszków teraz .Zestawienie imion za pierwsze pół roku 2018
Jest tu ktoś kto nie ma wybranego jeszcze imienia ?
Link do: Imiona nadane dzieciom w pierwszym półroczu 2018 r. - Ministerstwo Cyfryzacji
Na pewno nic się nie stało dzieciątko jest w środku odpowiednio zabezpieczoneDziewczyny butelka z woda 1,5 l przewrocila sie obok mnie, tak ze korkiem uderzyla mnie w bok brzucha. Powiedzcie, ze nic sie nie stalo i ze ja jestem przewrazliwiona i juz swiruje, bo juz dziecko duze i wod coraz mniej i nie wiem czy jest dobra amortyzacja :/