reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Jestem i ja wyspałam się, córki dojechaly szczęśliwie już prania dwa zrobiłam reszta na jutro, całą noc w pociągu i zmiana klimatu daje im w kość bo chodzą jak sniete, spały trochę i nie mogą się odnaleźć ale jutro normalny rytm dnia, ja mam lekarza i już nie mogę się doczekać, dziś zaczynam 34tc więc jak widzicie wlecze się

Na obiad ziemniaki, pulpety w sosie smietanowo koperkowym i mizeria

Kasia coś faktycznie się nie odzywa

reklama
20180809_113558.jpg
I kocyk

Załączniki

• 20180809_113558.jpg
    20180809_113558.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 349
Co do darcia się podczas porodu - to tylko źle brzmi. Niektórym kobietom - np. mnie krzyk czasem pomagał, bo większa adrenalina itp.

W ogóle polecam dla Waszych chłopów i Was samych:
jest jeszcze wersja dla kobiet o tym jak stracić męża, ale tego jeszcze nie słuchałam.
Oglądałam i jeden i drugi ;) strasznie lubię słuchać Szustaka ;)

Jestem i ja wyspałam się, córki dojechaly szczęśliwie już prania dwa zrobiłam reszta na jutro, całą noc w pociągu i zmiana klimatu daje im w kość bo chodzą jak sniete, spały trochę i nie mogą się odnaleźć ale jutro normalny rytm dnia, ja mam lekarza i już nie mogę się doczekać, dziś zaczynam 34tc więc jak widzicie wlecze się

Na obiad ziemniaki, pulpety w sosie smietanowo koperkowym i mizeria

Kasia coś faktycznie się nie odzywa
A jak robisz te pulpety ? :) uwielbiam koperek i chętnie bym zrobiła jutro na obiad :)

reklama
Do góry