reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Moja Ula dzisiaj albo czkawke ma, albo drzemie albo odczynia taniec deszczu.
Nie wiem czy to rączka czy nóżka ale wystawia jakąś chudą pęcinke koło pępka i robi fale. Lewą stronę dziś dla odmiany upatrzyła sobie.
Bo normalnie to jak się przeciąga to od prawego boczku czuje aż po lewe żebra.
Penthaus się zmniejsza :p
Oj tak już coraz to mniej miejsca tam mają :) mój też się wyciąga to po lewej stronie taka gulka aż do żeber po prawej stronie . I normalnie widać jak się przeciąga :)

reklama
Ja tam nie krzyczalam duzo rozmawialam ze soba ze zaraz to wszystko minie i bedzie po bolu pomaga :-) :-) :-)

Ja.leze.z.nogami do gory. Czy tylko mi kostki puchna??zaraz chyba zrobie w
Wiadro z woda i sola i bede sie taplac...i chyba nocka u rodzicow bo maja klime...a moj starszy ma trening pilki i ja.chyba umre na boisku...

Odeszlam od garow cala mokra pies nawet lezy przy wiatraku i mu nie przeszkadza.

Istnie piekloooo

Ja juz 36tc czekam za hbs torba ready..lekarka obstawia 2tyg i Ninka bedzie na swiecie...ciekawe

Ja tam nie krzyczalam duzo rozmawialam ze soba ze zaraz to wszystko minie i bedzie po bolu pomaga :-) :-) :-)

Ja.leze.z.nogami do gory. Czy tylko mi kostki puchna??zaraz chyba zrobie w
Wiadro z woda i sola i bede sie taplac...i chyba nocka u rodzicow bo maja klime...a moj starszy ma trening pilki i ja.chyba umre na boisku...

Odeszlam od garow cala mokra pies nawet lezy przy wiatraku i mu nie przeszkadza.

Istnie piekloooo

Ja juz 36tc czekam za hbs torba ready..lekarka obstawia 2tyg i Ninka bedzie na swiecie...ciekawe
Mi puchną jak długo siedzę . A i jak tylko mam możliwość to leżę z nogami w górze i codziennie nawet kilka razy mocze w zimnej wodzie :)

Hejo dziewczyny ja dzisiaj mega intensywny dzień ciężko mi was nadrobić [emoji4] korzystam z tego że mężu w domu i robimy pranie, przemeblowanie, prasowanie no o w końcu szykujemy wózek i resztę w sumie już 35+5 najwyższa pora [emoji14] i udało mi się załatwić fryzjerkę dla mamy mam nadzieję że poprawi jej te włosy pokaże wam efekt wieczorem [emoji4]

Filmiki obejrzałam oba z A. Posmialismy się trochę. Że niektóre chopy i baby to mają przewalone.
Jezuuu jak mnie ten słownik w tej aplikacji denerwuje ....masakra.
Ja o 15 wybieram się na spotkanie mam nt. Chustonoszenia. Zobaczę co wyciągnę ciekawego że spotkania.:-p

Dwa prania już suche i nawet poprasowalam teraz trzecie się suszy i dziś skończę prasowac więc powrót z koloni będę mieć z głowy

Obiad zjedliśmy ale się topie dosłownie leżę i kwicze wiatrak chłodzi nie mam już arbuza ale nigdzie nie jadę nie ma mowy

Mały dziś mniej się rusza muszę czuwać

reklama
Do góry