reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Jestem i ja wyspałam się, córki dojechaly szczęśliwie już prania dwa zrobiłam reszta na jutro, całą noc w pociągu i zmiana klimatu daje im w kość bo chodzą jak sniete, spały trochę i nie mogą się odnaleźć ale jutro normalny rytm dnia, ja mam lekarza i już nie mogę się doczekać, dziś zaczynam 34tc więc jak widzicie wlecze się

Na obiad ziemniaki, pulpety w sosie smietanowo koperkowym i mizeria

Kasia coś faktycznie się nie odzywa

reklama
20180809_113558.jpg
I kocyk

Załączniki

• 20180809_113558.jpg
    20180809_113558.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 351
Co do darcia się podczas porodu - to tylko źle brzmi. Niektórym kobietom - np. mnie krzyk czasem pomagał, bo większa adrenalina itp.

W ogóle polecam dla Waszych chłopów i Was samych:
jest jeszcze wersja dla kobiet o tym jak stracić męża, ale tego jeszcze nie słuchałam.
Oglądałam i jeden i drugi ;) strasznie lubię słuchać Szustaka ;)

Jestem i ja wyspałam się, córki dojechaly szczęśliwie już prania dwa zrobiłam reszta na jutro, całą noc w pociągu i zmiana klimatu daje im w kość bo chodzą jak sniete, spały trochę i nie mogą się odnaleźć ale jutro normalny rytm dnia, ja mam lekarza i już nie mogę się doczekać, dziś zaczynam 34tc więc jak widzicie wlecze się

Na obiad ziemniaki, pulpety w sosie smietanowo koperkowym i mizeria

Kasia coś faktycznie się nie odzywa
A jak robisz te pulpety ? :) uwielbiam koperek i chętnie bym zrobiła jutro na obiad :)

reklama
Do góry