D
Deleted member 178444
Gość
Niech spróbuje, to zagryze [emoji14]A co Ciebie dzisiaj tutaj tak malutko ? Wcinasz się @StarAnia w kolejkę ?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niech spróbuje, to zagryze [emoji14]A co Ciebie dzisiaj tutaj tak malutko ? Wcinasz się @StarAnia w kolejkę ?![]()
Martabunia super że już do domu wracasz.
Wiciowamama u mnie te male skurw...... tez nie wiem skad sie biora. Tez mam siatki w oknach a jak zgaszeniu światło to inwazja normalnie. Przedwczoraj 11 utuklam zanim poszłam spać a i tak jeszcze conajmniej jeden został bo go słyszałam.
U mnie ma być dzisiaj rekord w upałach no i chyba będzie bo już 28 stopni. Wczoraj było fajnie bo od 14 zaczęło podać i do wieczora słońce nie wyszło. Starania i Paulamamula widzę że też jesteście ze Śląska. Ja z tego takiego trochę przyszywanego bo spod świętego miasta czyli Częstochowy.
Nienawidzę sierpnia przez pielgrzymki. Naprawdę nie mam nic do tych ludzi ale ***** cały miesiąc nie jestem w stanie jechać do miasta bo takie mamy korki przez pielgrzymów. Nawet po chleb rano aż 0.5 km czasem jadę pół godziny. A teraz się boję że wyrazie w jak przyjdzie szybko dojechać do szpitala to będzie mega problem bo niby mam z 15km tylko to może to zająć i 2 godz bo tak ostatnio rodzice jechali
Zycze Ci, zeby bylo tak jak chcesz. I rozumiem, ze wolalabys rodzic nieco mniejszego bobasa. Ja mojemu od poczatku mowilam, ze ma miec ok.3200 - planowalam porod sn.Obyś miała racje, bo te skurcze są upierdliwe strasznie. No i jak on w takim tempie przybiera, to przecież za tydzień będę miala już 3800 do urodzenia!
I jak tam sny na nowym mieszkaniu ?
Ładne zdjęcie![]()
Wiesz, ja nawet nie jestem pacjentka prof, bo bylam na jednej konsultacji tylko (nawet pytalam czy mam przyjsc to powiedzial, ze nie tezeba), ale mam do niego zaufanie. To jest autorytet w swiecie ginekologow.
Z wagi malego tez sie ciesze, bo wydawal mi sie malutki ostatnio. Lekarka mowi, ze w dwoch ostatnich miesiacach dzieci rosna po ok.1kg na miesiac. Leos powinien miec ok. 3 kg, a jakby dosiedzial do terminu to nawet 3,5. Lekarka poradzila mi zebym w szpitalu odnalazla pielegniarke laktacyjna Monike. Ponoc specyficzna, ale potrafi uratowac nawet trudne karmienie. Dzisiaj przychodzi do mnie polozna, ktora wczesniej pracowala w szpitalu, to ja tez podpytam o kp i inne rzeczy.
@martabunia super, ze wychodzisz
@KINDERBUENOO88 bardzo ladne zdjeciei opowiedz co Ci sie snilo, a rodzinke zadaniuj konkretnie. Powiedz im asertywnie, ze potrzebujesz pomocy, albo ich wypraw z domu.
Ja tez budze sie wiele razy w nocy. Wczoraj u siostry zjadlam ryby, bo bylam przekonana, ze z moim brzuchem juz ok. Niestety mialam powtorke z rozrywki i bieganie do toalety przez cala noc.
Dziewczyny, martwie sie co u Agaty.
Ja.jak zobaczyłam kuzynki córkę 3100 g to stwierdziłam że po moich chłopaczyskach po 4200 to bym taką wyturlała jak kulkeZycze Ci, zeby bylo tak jak chcesz. I rozumiem, ze wolalabys rodzic nieco mniejszego bobasa. Ja mojemu od poczatku mowilam, ze ma miec ok.3200 - planowalam porod sn.
Dziewczyny, ide sobie, bo zapycham forum postami. Pewnoe dlatego, ze mam duzo emocji po wczorajszej wizycie...wybaczcie
Milego dnia!