majapszczolka242
Fanka BB :)
@GoJ... 13 kg do przodu więc wcale nie mało...Kurde kolejna 36 tc a brzuch jak po grochówce...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@GoJ... 13 kg do przodu więc wcale nie mało...Kurde kolejna 36 tc a brzuch jak po grochówce...
Jaki masz zgrabny brzuszekA tak w ogóle. 36 tydzień czas start Zobacz załącznik 886303
Ja w tym.tyg miałam wizytę 33+2 wychodzi wagowo 2 tyg do tylu między 1900 a 2300 rozbieżność duża przyjmuje z tego.średnią 2100 tym.bardziej że tydz temu było 1900 u innego lekarza i było ok. Mam nadzieję że ok 3 kg się zakręcichociaż pierwsza córka z Usg wychodziła 3300 a urodziła się 3780 jednakże nabita byłam jak na bliźniakiJa ostatnio źle zareagowałam na maliny ...Moja w 33+3 ważyła 2228 g ale wiadomo że jest też możliwa pomyłka, poszłabym jeszcze do innego lekarza Jejku jaki zgrabniutki brzusio [emoji4]
Na te pomiary wagowe z usg też trzeba brać poprawkę u mojej kuzynki też było pół kilograma różnicy między usg a wagą po urodzeniuJa w tym.tyg miałam wizytę 33+2 wychodzi wagowo 2 tyg do tylu między 1900 a 2300 rozbieżność duża przyjmuje z tego.średnią 2100 tym.bardziej że tydz temu było 1900 u innego lekarza i było ok. Mam nadzieję że ok 3 kg się zakręcichociaż pierwsza córka z Usg wychodziła 3300 a urodziła się 3780 jednakże nabita byłam jak na bliźniaki
To daj znać co tam lekarz powieDzień dobry!
Po ktg optymistycznie - Himalaje na zapisie, położna zapytała, czy mam ogarnięta opiekę nad córką w razie szpitala, bo coś jej się widzi, że ten bociek potrącony przez moją mamę jednak przeżył [emoji1] czekam na doktorka.
Właśnie...dlatego ze spokojem...waga urodzeniowa obejmuje od 2600 do 4600 więc zakres też spory a wiadomo.że dziecko dziecku nierówneNa te pomiary wagowe z usg też trzeba brać poprawkę u mojej kuzynki też było pół kilograma różnicy między usg a wagą po urodzeniu
Idźcie w cholerę z tymi kg. Kurde no... ja mam maks 6+ a wyglądam na 26+ gdzie wy te wasze kg upchnęłyście? Żądam wyjaśnień@GoJ... 13 kg do przodu więc wcale nie mało...