reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Na Madalińskiego masz nacisk na KP. Nie wiem jak teraz ale skoro piszą że na to stawiają to pewnie tak jak 8l. temu dzień w dzień do sal poporodowych przychodziła doradca laktacyjny. Pytała czy komuś pomóc i jak ktoś potrzebował skupiała 100% uwagi. Pomagała. Tłumaczyła. Ja nie korzystałam ale dziewczyny z mojej sali bardzo były zadowolone.
Goj, dzieki za info, ale ja juz przyjelam do wiadomosci, ze rodze w Bielanskim. I tu spruboje znalezc pomoc w karmieniu. Mieszkam teraz kilkaset metrow od Bielanskiego i generalnie probuje sie tu zaaklimatyzowac. Poznaje dzielnice, znajduje "swoje" miejsca. Tu jest inaczej niz na Starym Mokotowie, ale tez sa plusy ;). Np.wczoraj bylam w pasmanterii, ktora ma lepszy wybor tkanin niz pasmanteria na Madalinskiego, gdzie sie zaopatrywalam. Rezultat: wyszlam z pustymi rekoma, bo nie moglam sie zdecydowac ;).

reklama
@martabunia super, ze wychodzisz
@KINDERBUENOO88 bardzo ladne zdjecie :) i opowiedz co Ci sie snilo, a rodzinke zadaniuj konkretnie. Powiedz im asertywnie, ze potrzebujesz pomocy, albo ich wypraw z domu.
Ja tez budze sie wiele razy w nocy. Wczoraj u siostry zjadlam ryby, bo bylam przekonana, ze z moim brzuchem juz ok. Niestety mialam powtorke z rozrywki i bieganie do toalety przez cala noc.
Dziewczyny, martwie sie co u Agaty.

Dziewczyny, ide sobie, bo zapycham forum postami ;). Pewnoe dlatego, ze mam duzo emocji po wczorajszej wizycie...wybaczcie
Milego dnia!
Nigdzie nie idź :)
Ja też kiepsko śpię ale to dlatego że wstaje minimum 4 razy do toalety . Teraz staram się dużo pić więc cały dzień latam w sumie .
I też właśnie myślałam o Agacie, że nic się nie odzywa.

@GoJ - ja tam nie zamierzam rodzić ani dziś ani jutro ani w ogóle w sierpniu ;)

Ja dziś zaliczyłam poranną gimnastykę przy śmietniku. Szymuś wrzucił swoje autko do torby papierowej, którą ja następnie wyrzuciłam do kosza na śmieci segregowane. Po fakcie, już w mieszkaniu zorientowałam się co zrobiłam. Ostatecznie musiałam przytachać krzesło i sitkiem oraz patykiem je wyciągać, bo zjeżdżało mi coraz niżej. Brawo ja.

A tak w ogóle. 36 tydzień czas start :) :) :)
IMG_20180809_100704.jpg

Załączniki

• IMG_20180809_100704.jpg
    IMG_20180809_100704.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 275
Goj, dzieki za info, ale ja juz przyjelam do wiadomosci, ze rodze w Bielanskim. I tu spruboje znalezc pomoc w karmieniu. Mieszkam teraz kilkaset metrow od Bielanskiego i generalnie probuje sie tu zaaklimatyzowac. Poznaje dzielnice, znajduje "swoje" miejsca. Tu jest inaczej niz na Starym Mokotowie, ale tez sa plusy ;). Np.wczoraj bylam w pasmanterii, ktora ma lepszy wybor tkanin niz pasmanteria na Madalinskiego, gdzie sie zaopatrywalam. Rezultat: wyszlam z pustymi rekoma, bo nie moglam sie zdecydowac ;).
Ja Cię rozumiem. Przeprowadzam się dwa a właściwie półtora przystanku dalej a też będę musiała się "odnaleźć" a Stary Mokotów jednak swoje przeżył i jest tak nieporównywalny jak praga czy wilanów itp. więc nie dziwne że "zwiedzasz"

reklama
Do góry